Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Welke weddenschappen kun je bij bookmaker Unibet plaatsen en hoe kun je wedden op alle verschillende sporten? We gaan het je uitleggen. Op deze pagina vind je genoeg informatie over hoe Unibet sportweddenschappen werken en/of vind je links om door te gaan naar onze handige handleidingen. Lees verder voor de ins en outs van alle mogelijkheden en je weet straks precies hoe het werkt.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Unibet sportweddenschappen plaatsen

Laten we bij het begin beginnen. Unibet is een online bookmaker, ofwel een aanbieder van weddenschappen. Om in te kunnen zetten op Unibet sportweddenschappen zul je een account moeten aanmaken waarop je wat geld stort om mee te spelen.

Het aanmaken van een Unibet account neemt slechts enkele minuten in beslag. Je zult (eenmalig) even moeten wachten tot de je identiteit geverifieerd is, vervolgens kun je je voorspellingen bij Unibet gaan doen! Bij je inschrijving kun je overigens ook een leuke welkomstbonus meepakken.

Assortiment sportweddenschappen Unibet

Welk aanbod vind je zoal bij Unibet? Sowieso zijn er sportweddenschappen voor voetbal, tennis, darts, Formule 1, basketbal, ijshockey etc. Maar ook op de kleinere sporten zoals bijvoorbeeld UFC/MMA, snooker en Lacrosse kun je inzetten.

Voor het wedden op voetbal zijn er de meeste inzetmogelijkheden maar voor de andere sporten zijn er ook wedopties genoeg. We nemen ze onder de loep.

Voetbal wedden bij Unibet

We bespreken hieronder Unibet sportweddenschappen waarbij we zo nu en dan voor het gemak voorbeelden noemen aan de hand van voetbal. De meeste wedopties zijn echter vaak ook prima te gebruiken bij andere sporten.

1X2 weddenschap

Er zijn voor het wedden op sport bij Unibet heel wat manieren om in te zetten maar het voorspellen van de uitslag van een wedstrijd is en blijft het meest populair.

Voor een voetbalwedstrijd zijn er daarvoor drie opties: winst, gelijk, verlies. Dit soort sportweddenschappen worden ook wel aangegeven als de 1X2 weddenschap. De 1 staat voor de thuisploeg, de X voor gelijkspel en de 2 voor de uitploeg. Je kan bij alle bookmakers altijd inzetten op deze weddenschap.

Dubbele kans Unibet

Een variatie op de 1X2 bet is de Dubbele Kans weddenschap. Hiermee kun je wedden op twee verschillende eindresultaten binnen dezelfde wedstrijd. Bijvoorbeeld op winst van het thuisteam en gelijkspel. Je wint de weddenschap als het thuisteam wint of gelijkspeelt. Meer kans dus dat je voorspelling goed is! Je verliest de bet alleen als de thuisploeg verliest.

Het voordeel van een Dubbele Kans weddenschap bij Unibet is dat je het risico om je weddenschap te verliezen wat vermindert. Omdat de kans op een winnende weddenschap groter is dan bij de reguliere 1X2, is de quotering natuurlijk wel wat lager.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Outrights

Bij bookmakers kun je uiteraard lange termijn weddenschappen afsluiten. Je kan bijvoorbeeld wedden dat Ajax de Eredivisie wint of dat Max Verstappen F1 wereldkampioen wordt dit seizoen. Je vindt deze bets bij de bookmakers onder kopjes als ‘seizoensweddenschappen’ of ‘uiteindelijke winnaars’. Dit soort sportweddenschappen bij Unibet zijn doorgaans bij de ‘outrights’ te vinden.

Topscorer voorspellen

Lange termijnweddenschappen zijn tevens populair bij grote evenementen. Denk bij het wedden op WK voetbal aan bijvoorbeeld het voorspellen van de topscorer. Het is een interessante weddenschap die je best zou kunnen winnen als je wat onderzoek vooraf doet. Zit jouw favoriete topscorer bijvoorbeeld in een poule met zwakke tegenstanders? De kans is groot dat er vaak gescoord wordt! Kijk ook eens goed naar het speelschema en check wie de mogelijke tegenstanders in volgende rondes kunnen worden. Hoe verder het team van jouw topscorer komt, hoe meer kans er is om te scoren.

Wedden op individuele spelers

Goksites geven je ook de gelegenheid te voorspellen wie bijvoorbeeld in de top 3 van een bepaalde competitie eindigt. Maar er zijn meer opties om op specifieke spelers in te zetten. Wie geeft de meeste assists, wie krijgt er als eerste rood, wie scoort? Dat en op nog veel meer uitkomsten kun je inzetten. Hoe groter het toernooi, hoe meer sportweddenschappen Unibet aanbiedt.

Overige voetbal wedtypes

Natuurlijk zijn er nog veel meer soorten weddenschappen: Beide Teams Scoren, Asian Handicaps, Bet Builders enzovoorts. We kunnen ze op deze pagina allemaal bespreken maar je hebt er meer aan om daarvoor onze handleiding voor alle voetbal wedtypes te raadplegen. Je vindt daar per wedoptie een zeer uitgebreide uitleg met daarbij de voor- en nadelen en tips wanneer en hoe je de specifieke weddenschap het best kan gebruiken.

Hoe werkt live wedden bij Unibet?

Wist je dat je ook kan inzetten als een wedstrijd al bezig is? Live wedden wordt ook wel In-Play betting genoemd. Anders dan bij inzetten voorafgaande een wedstrijd, veranderen de quoteringen tijdens het live wedden continu al naar gelang wat er op het veld gebeurt. Je krijgt bij In-Play betting meestal dezelfde soort Unibet sportweddenschappen voorgeschoteld als pre-match maar er zijn doorgaans ook enkele extra bets beschikbaar.

Het mooie is overigens dat je als Unibet speler tegelijkertijd kan wedden en kijken naar een wedstrijd. Er zijn namelijk duizenden events per jaar die je bij Unibet live stream kan volgen. Met de live beelden bij de hand kun je snel inspringen op gebeurtenissen.

Unibet sportweddenschappen tot slot

We zeiden aan het begin van dit artikel al dat het op deze pagina met name over Unibet voetbal zou gaan. Natuurlijk is er ook Unibet wielrennen, EK, cricket en nog veel meer mogelijk. In onze wedden op sport categorie vind je per sport een uitgebreide uitleg. Daarin kun je lezen hoe het wedden op een specifieke sport werkt en check je de tips en trucs.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.
Back To Top