Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Barcelona – Sevilla wedtip en voorspelling

Tips wedden op FC Barcelona – Sevilla | Dit weekend staat er een prachtig affiche op het La Liga programma; FC Barcelona neemt het in eigen huis op tegen Sevilla. Een wedstrijd tussen de nummer drie en twee van de Spaanse competitie. Barca staat maar drie punten achter op Sevilla.

Barcelona – Sevilla wedtips en voorspellingen

voor al je voorspellingen. Onze tip:
Barca wint en houdt de nul

Sinds de komst van Xavi, als vervanger van Koeman, zit FC Barcelona in de lift. Het spel wordt met de week beter en de resultaten zijn de laatste tijd meer dan prima. Barca is in La Liga ondertussen al dertien wedstrijden op rij ongeslagen en daarvan wisten ze de laatste vijf wedstrijden op rij allemaal te winnen.

In deze vijf wedstrijden scoorden ze maar liefst 18 (!) keer en kregen ze maar twee goals tegen. Deze vijf wedstrijden waren zeker niet tegen kleine tegenstanders, ze speelden onder andere tegen Athletic Bilbao, Valencia en natuurlijk Real Madrid.

Sevilla verrast in La Liga

Sevilla staat verrassend op een tweede plaats in de Primera Division en lijkt vrijwel zeker van een Champions League plek. Ze hebben namelijk een voorsprong van zeven punten op de nummer vijf.

Wedden op La Liga – alles wat je moet weten

Verdedigend voetbal

Het spel van Sevilla is eigenlijk het hele seizoen al niet iets waar liefhebbers het warm van krijgen. Het spelprincipe is behoorlijk verdedigend en dat zien we terug in de cijfers. Ze kregen de minste goals tegen van de hele competitie, maar 19. De nummer twee wat betreft tegengoals is Real Madrid met 26 goals tegen. Met name de laatste weken heeft Sevilla het aanvallend moeilijk. Ze scoorden maar drie keer in de laatste vijf competitiewedstrijden.

Wij verwachten dat Barcelona de goede fase doorzet. Ze spelen erg goed en hebben genoeg kwaliteiten om de goede verdediging van Sevilla pijn te doen. Aanvallend hoeven ze niet veel te vrezen van Sevilla én Barca krijgt de laatste weken sowieso al weinig goals tegen. Onze wedtip voor deze wedstrijd is ‘Barcelona wint en houdt de nul’ bij bookmaker Bet365 Sport.

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top