Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Betting tips Champions League kwartfinales: dit zijn de beste odds

Champions League voorspellingen kwartfinales

Deze week gaat de Champions League verder. Helaas zitten er geen Nederlandse clubs bij de laatste 16, toch zijn er genoeg leuke wedstrijden over en dito weddenschappen. Check onze voorbeschouwing en de beste voetbal wedtips voor deze week:

Wedden op Champions League?

Champions League wedtips Man City – Atletico

voor al je voorspellingen.Onze tip:
Winst City en Onder 2.5 goals

De eerste wedstrijd waar wij naar uitkijken is Manchester City tegen Atletico Madrid op dinsdag 5 april. Het sterrenensemble van Pep Guardiola tegen de vechtmachine van Diego Simeone.

Vorm Man City

City staat eerste in de Premier League, maar heeft een behoorlijke voorsprong zien krimpen. Ze staan nu nog maar één punt voor op Liverpool. Ze hebben afgelopen weekend dan ook geen spelers rust gegeven. Manchester City is de laatste weken niet geweldig in vorm, zo speelden ze onlangs bijvoorbeeld met 0-0 gelijk tegen Crystal Palace. In de achtste finales van de Champions League hadden ze geen moeite met Sporting Portugal. De eerste wedstrijd werd 5-0 en in de tweede wedstrijd stelde Guardiola een B-opstelling op en werd het 0-0.

Atletico verdedigend weer prima

Atletico Madrid kende een teleurstellend begin van het seizoen maar krabbelde aardig op. Ze staan ondertussen netjes op een derde plek en lijken wel zeker van Champions League voetbal.

De ploeg is de laatste weken aardig in vorm. Met name verdedigend gaat het weer prima. Ze hebben in de laatste zes wedstrijden drie goals tegen gekregen. In de vorige ronde van de Champions League wisten ze United uit te schakelen. Ze speelden thuis met 1-1 gelijk en uit wonnen ze met 0-1. Atletico is defensief weer super sterk en voorin hebben ze genoeg klasse om een goal te maken.

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen

Beste Champions League weddenschap

Wij verwachten dat Manchester City deze wedstrijd gewoon gaat winnen, maar ze zullen het niet makkelijk krijgen. Atletico is verdedigend misschien wel het beste team van de wereld. Simeone vind het prima om de eerste wedstrijd gelijk te spelen of zelfs met 0-1 te verliezen. Zodat ze in de tweede wedstrijd het om kunnen draaien. Atletico zal dan ook de focus leggen op zo lang mogelijk de nul houden. Daarom denken we dat City met een minimaal verschil gaat winnen. We gaan bij de voetbal bookmakers voor de weddenschap ‘City wint en onder 2.5 goals’.

Benfica – Liverpool voorspellen

voor al je voorspellingen. Onze tip:
Liverpool wint -1 handicap

Op dinsdag wordt er ook gespeeld tussen SL Benfica en Liverpool. De ploeg die Ajax wist uit te schakelen heeft een van de lastigste lotingen gekregen.

Verdediging Benfica matig

Benfica staat derde in de Portugese competitie, het kampioenschap is uit zicht en de tweede plek eigenlijk ook. De vorm van Benfica is ook niet geweldig. In de eigen competitie hebben ze het met name verdedigend niet goed voor elkaar. Afgelopen weekend verloren ze nog met 3-2 van Braga. Ze hebben in de competitie al vier keer op rij niet de nul gehouden.

In de Champions League tegen Ajax ging het verdedigend wel goed, maar Ajax was ook niet in vorm. Als de Amsterdammers het topniveau van de groepsfase hadden gehaald, dan hadden ze Benfica zeker meer pijn gedaan. Daarnaast hebben we in de eerste wedstrijd wel gezien dat Benfica zwaktes kent.

Indrukwekkend Liverpool

Liverpool is in topvorm en in de Premier League bezig met een indrukwekkende inhaalrace ten opzichte van Manchester City. Ze wonnen maar liefst tien wedstrijden op rij en gingen ondertussen ook nog door in de EFL Cup, FA Cup en de Champions League. In het Kampioenenbal wisten ze met weinig moeite Inter uit te schakelen. Aanvallend is Liverpool natuurlijk top en de laatste weken staat er steeds weer een andere speler op wanneer het lijkt dat er even geen doelpunten vallen. In de laatste vijf wedstrijden scoorden ze maar liefst 13 goals.

Wij verwachten een grote overwinning voor Liverpool. Benfica heeft verdedigend niet genoeg kwaliteit om spelers als Jota, Mané, Salah en Firmino af te stoppen. Zeker wanneer Liverpool relatief vroeg scoort, dan zal Benfica wat meer moeten aanvallen. De beste weddenschap voor dit Champions League duel is ‘Liverpool wint -1 handicap’.

Villarreal – Bayern München wedden

voor al je voorspellingen. Onze tip:
Bayern wint -1 handicap

Op woensdag staat er ook een leuke wedstrijd op het Champions League programma, Villarreal tegen Bayern München. De Spaanse club uit een stadje van maar 50.000 inwoners weet de laatste jaren hoge ogen te gooien. Maar kunnen ze dat ook tegen een van de grootste clubs in de wereld?

Verrassend

Villarreal won vorig jaar de Europa League en plaatste zich daardoor voor de Champions League. Ze hadden een behoorlijk lastige groep met Manchester United, Atalanta en Young Boys. Ze werden knap tweede in de poule en schakelden daarna misschien nog wel verrassender Juventus uit. Thuis werd het nog 1-1, maar in de uitwedstrijd won Villarreal maar liefst met 0-3. In de competitie gaat het wat minder met ze. Ze staan op een zevende plek, de laatste twee wedstrijden verloren ze allebei.

Wedden op Champions League?

Bayern een Champions League favoriet

Bayern München lijkt af te stevenen op het zoveelste kampioenschap in Duitsland, maar ze willen natuurlijk meer. De ploeg wil de Champions League weer eens winnen, als we kijken naar de selectie zijn ze zeker een van de favorieten. De laatste weken is Bayern München in topvorm. Ze wonnen maar liefst met 7-1 van Red Bull Salzburg, terwijl de heenwedstrijd nog in 1-1 eindigde. In de Bundesliga scoren ze ook de ene na de andere goal. In de laatste vijf wedstrijden maar liefst elf keer.

Wij verwachten dat Villarreal het erg zwaar gaat krijgen met dit Bayern München. Villarreal is niet in goeden doen, terwijl Bayern in top vorm lijkt te zijn. De Duitse ploeg scoort gemakkelijk en Villarreal juist niet. We verwachten daarom een grote overwinning van die Rekordmeister. Een handicap weddenschap biedt uitkomst voor een mooie quotering.

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top