Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

GP Azerbeidzjan volgens bookmakers tussen Hamilton en Verstappen

Voorspellingen F1 GP van Azerbeidzjan in Baku

Voor de tweede keer op rij doet Max Verstappen een Formule 1 circuit aan waarop hij nog niet op het podium stond. Twee weken terug maakte hij dat in een klap goed door de race in Monaco te winnen. Slaat de Red Bull-kopman nu toe in Azerbeidzjan? Vanaf vrijdagmorgen kun je (live) wedden op Formule 1 in Baku. Bookmakers hebben odds voor de trainingen, kwalificatie en uiteraard de race. De grand prix start zondag 6 juni 2021 om 14:00 uur.

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen

Bet tips Formule 1 GP Azerbeidzjan 2021

Voor het eerst in zijn loopbaan begint Verstappen aan een race als koploper in de WK stand F1. Zijn vijf races van het seizoen leverden twee zeges en driemaal de tweede plek op. Een vlekkeloos optreden dus, al moet gezegd worden dat er in Monaco wel heel veel mis ging bij concurrent Mercedes. Dat is niet maatgevend voor de rest van het seizoen en regerend kampioen Lewis Hamilton weet dat hij hier in Baku weer orde op zaken kan en moet stellen.

Alles over wedden op Formule 1

Max Verstappen maakte in Bakoe nog geen indruk

De wedstrijd vindt plaats op het Baku City Circuit, een stratencircuit dat in 2016 werd geopend. De lengte is bijna precies 6 kilometer en het langste rechte eind neemt daarvan liefst 2,2 km in beslag. Dat is in het voordeel van Mercedes, dat nu eenmaal meer pk’s op het asfalt over kan brengen dan de andere teams. Maar toch blijven er nog 20 bochten over.

Verstappens track record is niet groots. Hij viel in 2017 en 2018 uit en werd in 2019 vierde. Vorig jaar viel deze race van de GP kalender. De temperatuur zal zondagmiddag rond de 25 graden zijn, warm inderdaad, maar niet uitzonderlijk voor tijdens een race. De wind zwelt aan tot tegen de 40 km per uur, dat kan de wegligging beïnvloeden.

Voorspellingen Grand Prix Baku

Bandenleverancier Pirelli kiest dit weekend voor de zachte band en in Monaco had Mercedes last met het optimaliseren van het bandenmanagement. Ook helpt het voor het jarenlang dominerende team niet dat coureur Valtteri Bottas laat aankomt in Bakoe. Het vliegtuig van de Fin had problemen. Hij deed donderdag zijn perspraatje telefonisch.

Verstappen kijkt niet uit naar deze race. Stratencircuits vind hij maar saai: “Ik haal meer plezier uit een normaal circuit waarop je meer tot de limiet kan pushen”.

Bookmakers noteren (voorafgaande de trainingen en kwalificaties) voor zowel Lewis Hamilton als Max Verstappen 2.30. Valtteri Bottas noteert 8.00 en een zege van Sergio Perez levert 11.00 x de inleg op.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top