Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Speel sowieso altijd bij een tennis bookmaker met een vergunning van de Kansspelautoriteit. Je vindt ze op deze site. Goede tennis bookmakers zijn onder meer:

Met name de eerste blinkt uit vanwege het enorme live tennis betting aanbod en de live streams.

Zeker. Daarvoor gebruik je bij de bookmakers de Over/Under optie. Je voorspelt daarmee of er meer of minder dan het gestelde aantal wordt gespeeld.

Doe voor elke tennis bet die je plaatst wat research. Check bijvoorbeeld de ondergrond waarop gespeeld wordt (en hoe dat de spelers ligt), ga de speelstijlen na en duik in wat statistieken die je op de site van de bookmaker vindt.

Op deze pagina vind je altijd een actuele suggestie voor tennis betting. Verder blikken we bij grote toernooien in een voorbeschouwing vooruit en tippen we je de beste tennis weddenschappen van dat moment.

Je start met het openen van een account bij een bookmaker. Stort daarop wat speelgeld en je kunt beginnen met tennis weddenschappen plaatsen. Zowel live als pre-match zijn er bij alle goksites voldoende mogelijkheden. Inzetten doe je door op de odds van je bet te klikken, de wedcoupon verschijnt in beeld en alles wijst verder voor zich.

Je kan bij alle legale bookmakers tennis weddenschappen plaatsen. Een account aanmaken kan via deze website.

Back To Top