Wedden op Tour de France

De 106e editie van de Tour de France is op 6 juli 2019 gestart vanaf de Grote Markt te Brussel. Op deze pagina lees je alle ins en outs over het wedden op de Ronde van Frankrijk!

~~~

Vandaag in rit 13 van de Tour de France is Wout van Aert de grote favoriet: een zege noteert 1.65. Thomas Geraint volgt @3.25 en Tony Martin @12.00.

Wie wint de Tour 2019?

De favorieten zijn:

  • Geraint Thomas: 1.57
  • Egan Bernal: 4.40
  • Nairo Quintana: 12.00
  • Top 3 Steven Kruijswijk noteert 3.20

Voor iedere ingezette euro wordt bij een juiste voorspelling het vetgedrukte bedrag uitbetaald. Noteringen d.d. 19.07.2019.

wedden Tour de France voorspellingen bookmakers | Getty

De Tour de France van afgelopen zomer was spannender dan ooit. De Tour werd gewonnen door Geraint Thomas, maar lange tijd behoorden ook Tom Dumoulin en Chris Froome tot de kanshebbers. Dylan Groenewegen en Steven Kruijswijk lieten zich van hun beste kant zien en zien en de Lotto Jumbo ploeg presteerde buitengewoon goed.
Ook tijdens de Tour 2019 laten Nederlandse helden van zich horen. Doe je voorspelling – want met een weddenschap maak je de Ronde van Frankrijk helemaal compleet.

Bij de goksites staan er tijdens dé wielerwedstrijd van het jaar tientallen, zo niet honderden, bets voor je klaar. Al geruime tijd voorafgaande de strijd kun je de Tour winnaar voorspellen en tijdens het event komen daar nog talloze weddenschappen bij.

Voorspel de etappe winnaars, de gele trui drager enzovoorts. En wat dacht je van wedden op de winnaar van het bergklassement en gokken op het jongerenklassement? Het kan allemaal en reken maar dat een Tour de France voorspelling een extra dimensie geeft aan het volgen van dé wielerronde van het jaar!

Hoe het allemaal werkt? Lees en klik verder!

Waar kun je wedden op Tour de France?

Gokken op de Tour doe je bij een online bookmaker zoals Mr Green of Kroon Sports. Dus volg je de Tour de France thuis, vanaf je vakantieadres of sta je zelfs in hoogsteigen persoon langs de route, inzetten kan overal waar je maar bent vanaf je mobiel, tablet of pc. Talloze weddenschappen staan voor je klaar en je kunt dag en nacht inzetten.

Alle goksites hebben Tour de France betting in hun aanbod. Al lang van tevoren kun je de winnaar voorspellen maar als de race eenmaal echt van start is gegaan, wordt het aantal inzetmogelijkheden groter en groter.

Op de pagina online bookmakers vind je reviews van diverse goksites en je weg naar nog meer nuttige informatie vind je via de handleiding. Daarin onder meer: het openen van een account, wat kan je winnen, hoe het werkt, welke bookmaker bij jou past, wat quotes en odds zijn, enzovoorts.

Hoe werkt gokken op de Tour?

Wedden op Tour de France is eenvoudig. Eenmaal een account aangemaakt (en je welkomstbonus opgestreken!) kun je gelijk aan de slag.

Op de site van bookmaker Mr Green zoek je het evenement waarop je wilt inzetten en je kiest uit een of meer van de vele inzetmogelijkheden. Bij ieder onderdeel vind je de noteringen. Dat is (per ingezette euro!) het bedrag dat wordt uitbetaald als je een weddenschap hebt gewonnen.

Een weddenschap gevonden die je aanstaat? Klik op de bijhorende notering en het wedstrookje verschijnt in beeld. Geef aan wat je wilt inzetten en bevestig je inzet. Alles gaat nu verder vanzelf.

Informatie en tips gokken op Tour de France | Getty

Tour voorspellingen

Eerlijk is eerlijk; bij het wedden op sporten zoals voetbal kun je wat eenvoudiger meervoudige weddenschappen e.d. aangaan dan met het wedden op de Tour. Maar ook voor wielrennen geldt dat er lucratieve voorspellingen gedaan kunnen worden! Tijdens de Tour de France lees je geregeld bij de sportweddenschappen de tips van onze experts.

Een leuke wedoptie bij het wielrennen is de ‘head to head’ weddenschap. Twee renners worden door de bookmakers bij elkaar gezet en jij mag voorspellen wie bijvoorbeeld beter finisht, meer etappes wint of langer in de gele trui rijdt. Check alle mogelijke Tour weddenschappen op je gemak en doe je voorspelling! Nogmaals: pas na de start zullen de Tour de France noteringen als paddenstoelen uit de grond schieten. Zie je nu nog niet zoveel staan, check dan op een ander moment zeker nog een keer!

Favorieten Tour bookmakers

Na het uitvallen van Chris Froome wordt in 2019 weer een hoop van Geraint Thomas verwacht. Colombiaan Nairo Quintana won in 2016 de Vuelta a Espana, maar is er op gebrand ook de Tour op zijn palmares bij te schrijven. Lukt hem dat dan eindelijk in 2019?

En wat gaat Tom Dumoulin doen? De Limburger (winnaar van de Giro 2017) reed in 2018 zowel de Ronde van Italië als de Tour en werd in beide grote rondes tweede! Dit jaar is hij helaas niet van de partij, maar houd bovenaan deze pagina de actuele quoteringen van de Tour de France favorieten in de gaten want een Tom Dumoulin in goede vorm gaat een keer winnen… Weliswaar niet in 2019, maar volgend jaar zijn er weer nieuwe kansen – en die odds zijn straks vrij snel beschikbaar.

Tip: zet eens in op een outsider en niet op de gedoodverfde winnaar. De noteringen zijn dan vele malen hoger en je wint veel met een gewonnen weddenschap!

Tour de France voorspellen

Vaker dan eens wint een van de underdogs een rit en daarmee zijn enorme bedragen te winnen. Bekijk per etappe goed hoe de deelnemers er voor staan, wat de omstandigheden zijn en zet heel gericht in. Zo maak je grote kans je weddenschap tot een succes te maken!

Daarnaast zijn er bijvoorbeeld ook weddenschappen voor de winnaar van het bergklassement en het puntenklassement en er zijn tal van ‘specials’ zoals het tijdsverschil tussen de nummer één en twee van een etappe, of wie de meeste dagen in het geel zal rijden.

Live gokken op Ronde van Frankrijk

Live wedden op Tour de France is enorm populair. Verhoog de spanning van iedere etappe door de race live te volgen en gedurende de koers in te zetten.

Zie jij gedurende de rit welke kant het op gaat? Profiteer van de kansen die het live gokken op de Tour je biedt en win! Live voorspellen is een ‘snelle sport’ en maakt het voor jou persoonlijk vele malen spannender. De noteringen veranderen van minuut tot minuut en de kunst is op het juiste moment in te zetten en die hoge odds te pakken!

Winnaar Tour de France 2019

In 2019 start de Ronde van Frankrijk vanaf de Grote Markt in Brussel. Een nieuwe ronde met nieuwe kansen.

Wie gaat de Tour de France van 2019 winnen? Zet eens in op een van de 21 tour etappes of voorspel de winnaar van het algemeen klassement en maak het jezelf nog spannender. $ucces!