Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Winnaar Songfestival voorspellen: Nederland dik favoriet bookmakers

Winnaar Songfestival 2019 voorspellen
Wedden op Duncan bij bookmakers

Duncan Laurence is zonder kleerscheuren de halve finale van het Eurovisie Songfestival 2019 doorgekomen. Zaterdag in de finale mag hij als tweede van de 26 finalisten optreden. Zweden is bij de Songfestival bookmakers de status als grootste uitdager van Nederland kwijtgeraakt aan Australië en Rusland is nog verder weggezakt.

Zie onderaan de quoteringen bij de bookies. $ucces!

Duncan op Songfestival niet vlekkeloos

Een geheel vlekkeloos optreden was het niet van Duncan op donderdagavond tijdens de tweede halve finale. Zijn eerste paar woorden klonken ietwat onzeker en mompelend, maar gaandeweg ‘Arcade’ etaleerde hij vlekkeloos zijn brede stembereik. Toch leek de regie een tikkeltje te karig en waarom er tegen het einde een simpel, onooglijk bol lampje naar beneden moet zakken is onhelder.

Het is een groot contrast met de uitbundigheid van Australië, dat dinsdag op de proppen kwam met een opera-achtige vertoning, inclusief in het oog springende baljurken terwijl de zanger en dansers heen en weer zwiepen op grote zwarte stengels.

Songfestival favorieten bookmakers

Zweden is nu de derde grootste favoriet bij de bookmakers met een slimme song waarin elementen van ballad, dance en gospel zitten, gebracht door de charmant lonkende en ontwapenend lachende John Lundvik. En vlak ook Zwitserland niet uit, dat Luca Hänni afvaardigt met ‘She Got Me’, een vlotte dancesong met Latijnse elementen en een slimme regie met heel veel rode lasers, rookwolken en montagetrucjes.

Arcade steviger op nummer 1

Duncan is echter ondanks al deze verschuivingen bij de wedkantoren alleen nog maar een nog stevigere favoriet geworden. Noteerde hij eerst boven de 3.00, nu staat hij op 1.75. Met andere woorden, de bookmakers zijn er 57 procent zeker van dat hij wint. Inmiddels staat ‘Arcade’ bovenaan de Top 40. Sinds 1982 wist een Songfestivalliedje dat niet meer te presteren.

Verhaal Duncan Laurence

Om te winnen helpt het om een verhaal rondom jezelf te creëren. Twee jaar terug kon je geen artikel of item over Salvador Sobral lezen of zien zonder dat zijn hartkwalen werden genoemd, vorig jaar trok Netta alle aandacht naar zich toe door haar forse verschijning, opvallende kleding en kippengeluidjes. Duncan Laurence heeft ook iets gevonden: verwijzen naar zijn jeugdjaren, toen hij werd gepest. “Muziek was voor mij een veilige haven”, luidt zijn boodschap.

Voorspellen dat Nederland Songfestival gaat winnen

Wedden op Songfestival is vanzelfsprekend hot op het moment. Gokken op winst Nederland levert je bij een goede voorspelling 1.75 x je inleg op, Australië noteert bij de bookmakers 7.00, Zweden 11.00 en Zwitserland 13.00.

Italië hebben we nog niet aan het werk gezien, want het land stroomt direct de Songfestival finale in. Een plekje in de top tien lijkt wel het minste wat Mahmood kan behalen, met zijn liedje die door kenners als echt modern en maatschappelijk relevant wordt genoemd; Italië in de ESF top tien noteert bij de wedkantoren 1.40.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top