Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Wedden op Super Bowl 2019: Patriots – LA Rams voorspellingen

Wedden op Super Bowl 2019
Voorspellen New England Patriots – Los Angeles Rams bookmakers

In de nacht van zaterdag op zondag, 00:30 uur Nederlandse tijd, spelen New England Patriots en Los Angeles Rams tegen elkaar in de 53e editie van de Super Bowl. De winnaar van de regionale American Football competities AFC en NFC mag zich de kampioen van de Verenigde Staten noemen.

Wedden op sport is hot dit weekend. Bij de bookmakers staan meer dan honderd Super Bowl weddenschappen online. The Patriots zijn favoriet bij de goksites, maar is dat ook de beste bet om op in te zetten? Onze voorspellingen en tips vind je onderaan. $ucces!

Super Bowl 2019

Geen sportwedstrijd trekt in Amerika meer kijkers aan dan dit gevecht om de Vince Lombardi Trophy. Dik over de honderd miljoen Amerikanen schakelen in en dat heeft gevolgen voor de prijs van reclamespotjes: adverteerders moeten dik een ton per seconde betalen.

Befaamd is ook de half time show, het muzikale pauzenummer. Dit jaar zijn de schijnwerpers gericht op Maroon 5, Travis Scott en Big Boi.

Patriots: Tom Brady en Bill Belichick

Voor de Patriots is het de elfde deelname aan de ultieme wedstrijd van het American football. En alweer voor de negende keer zijn levende legende Tom Brady en coach Bill Belichick de blikvangers. Het onafscheidelijke duo won samen zestienmaal zijn divisie en stond in 13 AFC-finales. De Patriots jagen op hun zesde Super Bowl, wat een evenaring zou betekenen van het record van Pittsburgh Steelers.

Most valuable player

Quarterback Tom Brady wordt door velen gezien als de beste speler in het American football ooit en zelfs op zijn 41e maakt hij alle kans om weer uit te groeien tot ‘most valuable player’.

LA Rams winnen vaker

Waar de New England Patriots in de reguliere American Football competitie maar elf van de zeventien wedstrijden wonnen, daar gingen de LA Rams er bij dertien van hun zestien matches met de winst vandoor.

In de play-offs was er een verlenging nodig om New Orleans Saints af te schudden. Ook de Rams beschikken over een topquarterbeck: Jared Goff. Onder leiding van coach Sean McVay verbetert de 24-jarige footballer zich jaarlijks. Hij is de kleinzoon van Tim McVay, die met de SF 49-ers vijfmaal de Super Bowl greep.

Gokken op Super Bowl voorspellingen

De New England Patriots zijn vaste gasten in de Super Bowl. Dit is het vierde optreden in de vorige vijf edities. Voor de Los Angeles Rams is het de eerste Super Bowl sinds 2002. Alhoewel de Rams een iets stabielere indruk maakten in de route naar deze ultieme clash, zijn de Patriots vanwege dat recente succes de favoriet.

Patriots favoriet

Bij de Super Bowl bookmakers zijn de New England Patriots favoriet en is de odd op winst 1.73. Wedden op een zege voor de Los Angeles Rams levert je 2.14 x je inleg op bij een goede voorspelling.

Wedtips Super Bowl

De Patriots hebben al een paar verbluffende comebacks laten zien. Zullen ze de LA Rams eerst laten uitrazen en dan toeslaan? We tippen dat de Rams de eerste touchdown scoren. Het heeft de prima quotering van 2.04 bij bookmaker Mr Green. Check bij de bookies de tientallen overige Super Bowl weddenschappen en maak dé wedstrijd van het jaar compleet met een of meerdere voorspellingen!

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top