Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Programma kicksboksen Glory 63: Kiatmookao – Adamchuk

Kickboksen. In de nacht van zaterdag op zondag vindt het kickboksgala Glory 63 plaats in Houston, Texas (VS). De blikvanger van het programma is het gevecht Petchpanomrung Kiatmookao tegen Serhii Adamchuk, die strijden om de titel bij de vedergewichten. Kiatmookao is de titelverdediger.

Kicksboksen Glory 63

In september 2018 maakte de Thai korte metten met landgenoot Robin van Roosmalen. Inmiddels staat de vechtjas met de bijnaam ‘The Professor’ bij de bond Glory op achtmaal winst en eenmaal verlies. Tweemaal deelde hij een knock out uit. Hij is 1,71 meter lang en weegt 64 kilogram. De 23-jarige
Kiatmookao deelt gemiddeld per minuut 9,45 klappen uit en moet er 7,16 opvangen (verschil 2,29).  Van zijn pogingen om de tegenstander te raken is 51 procent raak.

Adamchuk verloor al eens van de Thai

De 28-jarige Adamchuk uit Oekraïne heeft twee jaar geleden al eens de kans gekregen om zich te meten met Kiatmookao. Het gevecht in Brussel pakte uit in het voordeel van de Thai. Inmiddels heeft hij bij Glory een record opgebouwd van tien zeges versus vier nederlagen (nul KO’s).

Zijn lengte is 1,74 meter en zijn gewicht is 70 kg. Adamchuck is goed voor 8,65 klappen per minuut en absorbeert er 6,63 per minuut (saldo 2,02). Ook bij hem komt de helft van zijn pogingen de ander te raken wel aan en de andere helft niet.

Glory live stream kijken

Ondanks dat Kiatmookoa jonger is heeft hij al veel meer gevechten achter de rug. Rekenen we alle partijen mee, ook buiten de Glory om, dan staat hij op 160-36, terwijl Adamchuk het moet doen met 36-8.

Er zit overigens een Nederlands tintje aan hem, want hij is verbonden aan Mike’s Gym in Amsterdam. Glory 63 wordt niet live op een Nederlandse zender uitgezonden, wel gaat Veronica een gratis livestream aanbieden en die begint om 02:00 uur ‘s nachts met het voorprogramma. Zaterdagavond 2 februari om 23:20 komt er op televisie een uitgebreide samenvatting.

Programma Glory 63

Check wedden op vechtsporten voor de actuele odds. Op het moment van schrijven nog niet bij de bookmakers beschikbaar, maar indien bekend vind je ze bij ons online.

Lichtgewicht: Lorawnt Nelson – Wensheng Zhang
Vedergewicht: Asa Ten Pow – Nate Richardson
Weltergewicht: Richard Abraham – Charles Rodriguez
Weltergewicht: Omari Boyd – Troy Jones
Vedergewicht Titelgevecht: Petchpanomrung Kiatmookao – Serhiy Adamchuk

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top