Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Kickboksen Glory 64 live: Grigorian – Doumbé titelgevecht welterweight

Kickboksen. Tijdens het Glory 64 event komende zaterdag in Strasbourg vechten Harut Grigorian en Cedric Doumbé om de titel bij de weltergewichten. Het kickboksgala wordt door Veronica, dat rond 22:50 uur overschakelt naar Strasbourg, uitgezonden.

Geen Badr Hari bij kickboksen in Strasbourg

Kickboksbond Glory had graag gezien dat Badr Hari op kwam draven bij Glory 64, maar het bleek onmogelijk om dat te organiseren omdat de ‘bad boy’ betrokken is bij een dopingzaak. Niet getreurd, want het wereldtitelgevecht tussen de Armeense Grigorian en thuisvechter Doumbé belooft ook veel moois.

Daarnaast is er het titelgevecht tussen Anissa Meksen en Tiffany van Soest bij de dames (bantamgewicht). In de ‘superfight series’ komt Murthel Groenhart in actie tegen Alim Nabiyev en bij de halfzwaargewichten treffen Nederlander Michael Duut en Donegi Abena elkaar.

Glory 64: Grigorian – Doumbé

De 29-jarige Grigorian is de titelhouder bij de weltergewichten en hij heeft bij Glory een record opgebouwd van zeven keer gewonnen, tweemaal verloren. In totaal, dus inclusief gevechten bij andere bonden, staat hij op 48 zeges uit 59 bouts, waarbij hij 33 keer zijn tegenstander vloerde met een knock out. Hij deelt gemiddeld per minuut 12,7 klappen uit en daarvan zijn er 44,8 accuraat.

Fransman Doumbé staat tweede op de ranking van Glory en neemt een Glory-record van acht uit elf de ring in. In totaal won hij 71 van zijn 77 partijen (plus eenmaal onbeslist, 41 KO’s). Hij deelt wat minder klappen uit dan Grigorian (9,3 per minuut) en compenseert dat een beetje door wel vaker raak te slaan (48,2 procent).

Michael Duut – Donegi Abena

The Dream Crusher, dat is de bijnaam van de 29-jarige Groninger Duut. Het lichtzwaargewicht kickboksen heeft de helft van zijn twaalf Glory gevechten gewonnen en staat overall op 43 uit 52 (20 knock outs). Daarmee heeft hij stukken meer ervaring dan de Surinaamse Abena, die pas voor de tweede keer voor Glory optreedt en 23 van zijn 28 profpartijen won (6 KO’s). Zijn strike accuracy is met 57 procent bijzonder hoog.

Voorspellingen kickboksen

Check wedden op vechtsporten voor de actuele odds. Op het moment van schrijven waren de quoteringen bij de bookmakers nog niet bekend.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top