Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Gaat Duncan Songfestival winnen? Bookmakers quotering Arcade 2.50

Gaat Nederland het Songfestival winnen? Duncan Laurence lijkt met zijn lied Arcade heel hoog te gaan eindigen. De online bookmakers noteren hem op dit moment als absolute topfavoriet met een quotering van 2.50. Dit betekent dat gokken op Nederland je 2.50 x je inleg oplevert bij een goede voorspelling! Zweden volgt met odds van 5.50 en Rusland noteert 6.00.

Grote kans dat Nederland Songfestival gaat winnen

Maar hoe zeker kun je zijn dat Duncan wint? Nooit honderd procent natuurlijk. Maar als je de statistieken erbij pakt dan zie je dat bookmakers favorieten van de laatste zes edities, vier keer daadwerkelijk het ESF wonnen.

De presentatie van het nummer is voor de Songfestival voorspellingen zeer belangrijk. Liedjes die bij de presentatie goed scoren staan bij de wedkantoren in eerste instantie hoog genoteerd. Straks tijdens de repetities is het tweede ijkpunt. Blijkt dat het nummer steeds beter in de smaak valt, dan lijkt het Songfestival winnen steeds reëler te worden.

Winnende Songfestival weddenschap

Kortom, doet Duncan het tijdens de repetities nog steeds uitstekend dan zal hij bij de bookmakers bovenaan – of in ieder geval in de top 3 met favorieten – staan. En dat betekent vervolgens statistisch gezien een hele grote kans op winst en dus een winnende Songfestival weddenschap! Op de pagina wedden op Songfestival vind je meer informatie.

Halve finales Eurovisie Songfestival

Inmiddels zijn alle inzendingen bekend. Er zijn 41 Songfestival deelnemers die over twee halve finales worden verdeeld (dinsdag 14 en donderdag 16 mei 2019). Iedere halve finale bestaat uit twee helften en Duncan Laurence zal met Arcade in de tweede helft van de tweede halve finale zijn lied zingen. De Songfestival finale is op zaterdag 18 mei.

Nu bij de bookmakers inzetten op Duncan Laurence levert je zoals gezegd op dit moment 2.50 x je inleg op.

Duncan met Arcade favoriet bookmakers

Duncan is overdonderd vanwege het succes en zijn quotering bij de bookmakers. De vrijwel onbekende zanger is ontzettend blij dat hij deze grote kans krijgt. In het Brabants Dagblad zei hij: “Al die jaren zoeken en schrijven, ontwikkelen en nu op zo’n groot podium komt het naar buiten. Dat is bizar.” Dat hij een serieuze kanshebber is om het ESF te winnen maakt hem sterk: “Of ik al durf te dromen? Jazeker, dat doe ik al! Ik zie er zo naar uit, ik heb er heel veel zin in.”

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top