Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

UFC Alistair Overeem – Aleksei Oleinik: doel favoriet is titelgevecht

Wedden op Alistair Overeem – Aleksei Oleinik
Voorspellingen UFC 20 april 2019

Op de UFC Fight Night 149 van deze zaterdag vecht Alistair Overeem tegen Aleksei Oleinik. Het vechtsportgala vindt plaats in St. Petersburg, dus de Rus heeft een thuismatch. Het gevecht is via een live stream van Veronica te zien en die uitzending start rond 23:00 uur Nederlandse tijd.

Onderaan de quoteringen bij de bookmakers. Overeem is favoriet en de beste weddenschap lijkt gokken op een snelle overwinning.

Alistair Overeem – Aleksei Oleinik ervaren rotten

Alhoewel Alistair Overeem is geboren in Engeland stapt hij namens Nederland in de ring en de 38-jarige veteraan doet dat bepaald niet voor de eerste keer. Ook zijn opponent is geen groentje meer. De Rus is 41 jaar en heeft 69 gevechten achter de rug, waarvan hij er 57 won. The Reem staat op 61 gevechten (44 zeges). Waar de meeste vechters het liefst vloekend en tierend hun tegenstanders laatdunkend belasteren, zijn deze twee buiten de ring zowaar vrienden. Met nadruk op buiten de ring, want op zaterdag zijn ze dat even totaal vergeten.

The Reem is er klaar voor

Overeem is ondanks zijn ervaring en leeftijd nog lang niet uitgeleerd. “Ik ben anders gaan vechten”, zo verklaart hij. “Nog agressiever, nog sneller de tegenstander opzoeken. Ik kan gevechten winnen door uit te delen, ik heb ook een sterke ground game. Dit is MMA, je kan gevechten op duizend-en-een manieren winnen. Ik sta op scherp, de voorbereidingen gingen geweldig, ik ben er klaar voor.”

UFC titelgevecht doel Alistair Overeem

De tegenwoordig in Denver trainende Overeem weet wat hij kan verwachten: “Oleinik is door de wol geverfd, hij is een taaie klant. Hij stapt graag in en voert de druk op. Ik zal naar een gaatje speuren en dan toeslaan. Ik verwacht dat dit niet vijf ronden gaat duren, eerder twee.”

Momenteel staat Alistair Overeem zevende op de ranking voor zwaargewichten bij de UFC. Hij wil zich omhoog werken, richting een titelgevecht. “Ik beoog driemaal achter elkaar te winnen en dan lijkt een titelstrijd me goed mogelijk. Eerst deze, dan in de zomer een en dan in december weer.”

Ezekiel choke specialiteit Oleinik

Oleinik heeft vier van zijn laatste vijf gevechten gewonnen en telkens speelde hij dat klaar met de Ezekiel choke. Het is zijn specialiteit: hij legt van achter zijn arm om de nek van de opponent en drukt de slagaders dicht. Geen pretje dus, maar Overeem zal zichzelf inprenten om Oleinik niet de kans te geven om hem op die manier vat te grijpen.

Wedden op vechtsporten? Alistair Overeem staat bij de bookmakers voor winst op 1.40 en gokken op een zege voor Aleksei Oleinik levert je 3.00 x je inleg op. Bookmakers zijn het eens met de inschatting van Overeem dat het snel over is: 1 of 2 ronden heeft een quotering van 1.55. Winnen middels knock out noteert 1.53.

Programma UFC Fight Night 149

Middengewicht: Krzysztof Jotko – Alen Amedovski
Dames vlieggewicht: Roxanne Modafferi – Antonina Shevchenko
Halfzwaargewicht: Ivan Shtyrkov – Devin Clark
Zwaargewicht: Sergey Pavlovich – Marcelo Golm
Lichtgewicht: Islam Makhachev – Arman Tsarukyan
Zwaargewicht: Alistair Overeem – Alexey Oleinik

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top