Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Tour de France 2019 favorieten: Egan Bernal en Geraint Thomas

Voorspellingen Tour de France 2019
Tour weddenschappen bookmakers

Twee ploeggenoten gaan op 6 juli in Brussel van start als co-favoriet voor de Tour de France: Egan Bernal en Geraint Thomas. De een is 22 jaar, de ander 33. Thomas is de Tour winnaar van 2018. Van de Nederlandse deelnemers maakt Steven Kruijswijk de beste kans op een toppositie in het eindklassement.

Onderaan meer over Tour betting en de quoteringen bij de bookmakers. Check de Kruijswijk weddenschap. De kansen op een top 3 plaats worden steeds groter. $ucces!

Tour de France zonder Froome en Dumoulin

Het deelnemersveld van de Ronde van Frankrijk 2019 is helaas door pech bij Chris Froome en Tom Dumoulin niet zo sterk als de liefhebbers hadden gehoopt. Froome crashte tijdens een trainingsrit keihard tegen een muur, belandde in een ziekenhuis en is de rest van het jaar uitgeschakeld. Dumoulin viel tijdens de Giro, kreeg last van zijn knie en onderkende na wekenlang sukkelen dat hij zich niet goed kan prepareren voor de Tour.

En ook geen Roglic

Aangezien Primoz Roglic niet van start gaat (hij reed de Giro) gaat van de top vijf van vorig jaar alleen titelhouder Thomas van start. Ook hij kwam recent ten val, in de Ronde van Zwitserland, maar de schade leek mee te vallen.

Geraint Thomas brengt benen op spanning

De vorm van de Brit is lastig in te schatten. Hij werd derde in de Ronde van Romandië en dat was het wel qua opvallende uitslagen. Maar wat zegt dat nou eigenlijk? Voor een Tourwinnaar zijn andere koersen helemaal niet belangrijk, ze dienen slechts als veredelde training om de benen alvast op spanning te krijgen voor de belangrijkste maand: juli.

In het verleden had Thomas in elke grote ronde minstens één zwakke dag, maar juist door zo kalm op te bouwen naar deze Tour, kan hij een herhaling van dat euvel wellicht voorkomen.

Egan Bernal krijgt kansen in de Tour

Op papier gaat Egan Bernal van start als meesterknecht, maar de ploegleiding zal ook wel inzien dat als de Colombiaan zich bij een bergetappe sterker waant dan Geraint Thomas, ze hem dan de vrijheid moeten geven om weg te springen. Hij is een klimmer van het klassiek Colombiaanse soort: explosief, gepassioneerd en met een leeuwenhart, al is hij met zijn 1,75 m nog relatief lang. Hij draaide warm door de Ronde van Zwitserland te winnen.

Thibaut Pinot heeft ideale leeftijd

Of is Jakob Fuglsang toe aan zijn grote doorbraak als ronderenner? Dat zou rijkelijk laat zijn: de Deen is 34 jaar en zijn beste notering in een grote ronde is plek zeven in 2013. Frankrijk hoopt op een triomf van Thibaut Pinot, derde in de Tour de France in 2014. Maar het was juist die druk die hem de afgelopen jaren deed besluiten om de Tour te mijden. Zijn ploeg is volledig ingericht om hem te laten excelleren en met zijn 29 jaar heeft hij de ideale leeftijd voor de uitputtingsslag die een Tour is (Pinot noteert 21.00 bij de bookies).

Wedden op Tour de France 2019? Egan Bernal staat bij de bookmakers genoteerd op 3.20. Gokken op een zege van Geraint Thomas levert je 3.50 x je inleg op en een zege van Jakob Fuglsang 5.50. Verwacht je Nederlands succes in de komende Ronde van Frankrijk? Pak dan de 5.00 bij bookmaker Mr Green Sport op een podiumplek voor Steven Kruijswijk.

Gokken op top 3 Kruijswijk voor 5.00 x je inleg
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top