Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Songfestival voorspelling Duncan: Nederland favoriet bookmakers

Voorspellingen Songfestival 2019
Wedden op Duncan met Arcade

Vandaag vertrekt Duncan Laurence naar Tel Aviv voor zijn deelname aan het Eurovisie Songfestival 2019. Spanning ten top want met het lied Arcade kan Duncan voor Nederland weer eens het Songfestival winnen! Bij de bookmakers is hij de grote favoriet en bekijk je de statistieken dan kan gokken op Nederland dit jaar best lucratief zijn. De bookies zitten er namelijk vaak niet ver naast…

In dit artikel de actuele quoteringen en tips voor de beste Songfestival weddenschappen.

Bookmakers voorspellingen Songfestival Nederland | Getty

Duncan Laurence vandaag naar Israel

Vandaag wordt onze Duncan op Schiphol uitgezwaaid. Tegen de avond arriveert hij met de rest van het team in Israël en morgenmiddag staan de eerste repetities in Expo Tel Aviv gepland. In dat complex wordt volgende week het Eurovisie Songfestival 2019 gehouden, met op dinsdag en donderdag de halve finales en op zaterdag 18 mei de grote finale.

Duncan in tweede halve finale ESF

Duncan zingt Arcade in de tweede halve finale op donderdag. Van de 18 deelnemers die die dag hun nummer ten gehore brengen is Duncan als vijftiende aan de beurt. Een gunstige loting, maar eigenlijk doet dat er niet veel toe want Arcade is zo’n ijzersterk nummer dat er toch wel door komt.

Bij de bookmakers staat Nederland met odds van 2.25 bovenaan om de halve finale te winnen. Ook staan favorieten Rusland, Zweden en Zwitserland die dag op het ESF programma. Rusland noteert 4.00, Zwitserland 6.00 en Zweden 7.00. Wij tippen je in te zetten op een top 3 plaats voor Zwitserland @1.75 – en uiteraard ook op Nederland.

Duncan wint halve finale Songfestival voor 2.25 x je inleg

Top 3 Zwitserland voor 1.75

Wedden op Songfestival

Arcade van Duncan recht uit het hart

Voordat Duncan Laurence goed en wel op het vliegtuig naar Israël zit heeft hij met zijn liedje al een prijs te pakken. Zaterdag ontving hij een gouden plaat voor Arcade. Het nummer is inmiddels 40.000 verkocht en gestreamd.

De zanger componeerde het lied toen hij nog op de Rockacademie in Tilburg zat. Op zoek naar verhalen die ontroeren en iets betekenen werd hij geïnspireerd door het jonge overlijden van een dierbare. “De song die toen ontstond doopte ik Arcade – de woorden en akkoorden kwamen als vanzelf, vanuit het hart. Daarom klonk het, ondanks de wisselingen in de song, toch zo organisch. Het lied is een verhaal over de zoektocht naar de liefde van je leven – de hoop naar datgene wat onbereikbaar lijkt”, aldus de zanger.

Duncan favoriet bookmakers Songfestival

Na Arcade zijn er nog talloze songs door Duncan geschreven. Toch koos hij voor dit nummer dat naar eigen zeggen voelt als de start van zijn carrière. En het blijkt een schot in de roos te zijn! Bij de bookmakers is hij de absolute favoriet en overweeg je te wedden op Songfestival dan is nu inzetten een gunstig moment: je pakt een quotering 2.50. Wordt zijn favorietenrol groter de komende week nu hij in Israël arriveert, dan zal dat effect hebben op de odds; die zullen dalen.

Nederland wint Songfestival voor 2.50 x je inleg

Uiteraard kun je ook gokken op de eerste halve van het ESF. Volgende week dinsdag is Griekenland in die halve finale favoriet @2.75, gevolgd door Cyprus @3.75 en IJsland @5.00. Wedden op een top 3 eindklassering van de IJslanders levert je 1.60 per ingezette euro op en is daarmee een aanrader.

Top 3 IJsland voor 1.60 x je inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top