Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Slotweek Tour de France: vuurwerk Pogacar en Vingegaard

Voorspellingen wielrennen: wedden op Tour de France 2022 – Vingegaard favoriet bookmakers

In de derde en laatste week van de Tour de France lijkt het duel tussen de nummers een en twee van vorig jaar zich voort te zetten. Jonas Vingegaard begint aan de slotweek in de gele trui, Tadej Pogacar volgt op 2.22 minuut. Vingegaard is volgens bookmakers de grootste kanshebbers, maar de strijd is zeker nog niet gestreden!

Tour winnaar voorspellen: Vingegaard vs Pogacar

2.22 minuut, da’s een flink gat. Maar toch ziet het er niet hopeloos uit voor de Sloveense Tour winnaar van 2020 en 2021. Ten eerste simpelweg vanwege de aloude sportwet dat hij al heeft bewezen de Ronde van Frankrijk te kunnen winnen, ten tweede omdat er nog een tijdrit komt – en dat Poggy daarin vreselijk kan uithalen weten we nog uit onder meer de Ronde van 2020. Ten derde staat zijn ploeg, UAE, er sterker voor dan Vingegaards Jumbo-Visma team.

Moet Vingegaard het bekopen in de slotweek?

Om te beginnen met dat eerste: Jonas Vingegaard heeft in de tweede week erg veel gegeven en we zagen dat Poggy zijn gretigheid uit de eerste week toch moest bekopen in de tweede. Hij was in de openingsweek te veel bezig met ritwinst, marge opbouwen, de lakens uitdelen. Fraai ploegenspel vanuit Jumbo deed hem in een zware bergrit de das om. Maar was dat echt zwakte bij de Sloveen, of gewoon een topdag waarin eindelijk alles eens lukte bij Vingegaard en de Nederlandse equipe?

Wedden op de Tour?

Verder zonder Primoz Roglic en Steven Kruijswijk

Vingegaard moet het nu stellen zonder zijn belangrijke strijdmakkers Primoz Roglic en Steven Kruijswijk, die juist in het gebergte zijn secondanten moesten zijn. Ze gaven beiden op zondag op. Op deze 3e rustdag van de Tour 2022 zal Team Jumbo Visma eens goed moeten nadenken over manieren om dat gemis op te lossen. Sepp Kuss is er nog wel en zal op moeten staan.

Tadej Pogacar gaat het proberen in Pyreneeën

En hoewel Pogacar best een bescheiden kerel lijkt, steekt hij niet onder stoelen of banken wat hij in de slotweek van plan is: “Als we volgende week de Pyreneeën in gaan zijn de beklimmingen veel langer en daar zal ik het meerdere keren proberen”. Er komen twee loodzware Pyreneeënritten met aankomst bergop en de voorlaatste etappe is een tijdrit van 40,7 kilometer.

Odds grootste kanshebbers

Wedden op wielrennen? Jonas Vingegaard is bij de bookmakers favoriet voor de eindzege direct gevolgd door Tadej Pogacar. Geraint Thomas lijkt er niet aan te pas te komen.

#ad

BET365 SPORT
WELKOMSTBONUS
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, hands24x7.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top