Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Rico Verhoeven – Badr Hari: alles over Glory kickboksen live in Arnhem

Kickboksen Glory | Zaterdag 21 december 2019 is het zover: Rico Verhoeven – Badr Hari, de clash tussen twee zwaargewichten. De starttijd van het hoofdprogramma is 21.00 uur. Hoe laat Rico – Badr begint is niet precies te zeggen, maar het is het laatste gevecht van Collision 2 dus het zal rond 23.00 uur zijn. Verderop lees je alles over het programma kickboksen van Glory in Arnhem, de uitzending op tv, waar je Badr – Rico (gratis) live stream kunt kijken en de voorspellingen.

Rico Verhoeven - Badr Hari Collision 2 Glory

Lees op deze pagina alles over Glory in de Gelredome. De tv uitzending, waar je live stream kunt kijken, het programma, voorspellingen en meer

Rico Verhoeven – Badr Hari Glory Collision II

De reden dat dit gevecht zo wordt opgeklopt is omdat Verhoeven en Hari beide in het kickboksen een imposante loopbaan bij elkaar hebben geknokt. Wel lijkt het er een beetje op dat Verhoeven op de toppen van zijn kunnen is. Al acht keer heeft hij zijn titel met succes verdedigd. Hari daarentegen moest bij Collision I, op 10 december 2016, al in de tweede ronde opgeven vanwege een blessure. Ook liep de Marokkaan een dopingschorsing op, waardoor hij al twee jaar amper heeft gevochten.

Wereldwijd aandacht voor kickboksen in Arnhem

En het is heus niet alleen zo dat alleen in Nederland talloze kranten, programma’s en sites ineens aandacht hebben voor kickboksen. Ook in het buitenland wordt het Glory gevecht Rico Verhoeven – Badr Hari gezien als een confrontatie die het in zich heeft om een van de grootste kickbokspartijen ooit te worden. Verhoeven heeft 55 van zijn 65 bouts gewonnen (16 knock outs), Hari 106 van de 119 (92 KO’s).

Verhoeven – Hari: knuffelbeer vs straatvechter

Een goed verhaal heeft tegengestelde karakters met conflicterende belangen nodig. Voila, de rolverdeling is perfect: Verhoeven is de benaderbare knuffelbeer, de gedreven prof die buiten de ring zich keurig gedraagt. Hari is de onberekenbare straatvechter, de arrogante patser die het op en vanaf het canvas schijt heeft aan de regels.

Inmiddels heeft Rico Verhoeven bij Glory 17 wedstrijden op rij gewonnen. Hij is de langst regerende kampioen, heeft de meeste succesvolle titelprolongaties op zijn naam en het grootste aantal onafgebroken zeges (bij Glory). Badr Hari is vermaard om zijn vermogen om KO’s uit te delen: dat lukte hem bij 87% van zijn overwinningen.

Winnaar Rico Verhoeven – Badr Hari voorspellen

Verhoeven heeft als bijnaam ‘The King of Kickboxing’. Dat zint Hari natuurlijk totaal niet. Hij en zijn Badr Army dromen er sinds die vervloekte dag eind 2016 van om die troon weer af te pakken. Of dat gaat lukken? Zo schatten de bookmakers het in:

Wedden op vechtsporten | Rico Verhoeven noteert 1.65 voor de zege en een overwinning van Badr Hari levert 2.30 x de inleg op. Ook kun je voorspellen of de maximale vijf ronden nodig zijn. De maximale vijf noteert 2.05, minder dan dat heeft een quotering van 1.72.

Wedden Jamal Ben Saddik - Benny en Usyk - Joshua bet tips

Rico Verhoeven – Badr Hari live kijken

Je kijkt Rico Verhoeven – Badr Hari live op tv bij Veronica. De uitzending start om 20.00 uur en wordt gepresenteerd door Hélène Hendriks. Als analisten zijn aanwezig Remy Bonjasky en Jamal Ben Saddik.

Gratis live stream Rico Verhoeven – Badr Hari

Het gevecht Verhoeven – Hari is ook gratis via de live stream op de website van Veronica te kijken. En behalve het Glory zwaargewichten titelgevecht worden ook de gevechten uit het voorprogramma kickboksen gestreamd. Je kunt Veronica livestream alleen vanuit Nederland kijken en je dient in te loggen met je Facebook account of ‘Kijk’ account.

Ziggo Go App

Voor het buitenland zijn er andere opties. Zo kunnen klanten van Ziggo via de Ziggo Go App binnen heel Europa alle tv uitzendingen gratis op mobiel, tablet of pc kijken. Dus ook Glory Collision in Arnhem. Het gaat hier om live stream tv uitzendingen, dus het voorprogramma wat je wel op de stream van Veronica kunt volgen, is niet te zien op de Ziggo app. Op de Ziggo Go App kun je overigens wel een week lang het gevecht tussen Rico Verhoeven – Badr Hari terugkijken.

Verder is er nog de livestream van NLZiet. Dit is echter niet gratis, het is een betaalde dienst. Ook hier kijk je alleen de reguliere tv uitzending en niet het voorprogramma e.d.. De Verhoeven – Hari stream is in de gehele EU te volgen. Klanten van interactieve tv bij KPN kunnen via de iTV app live streaming Glory kijken. Het werkt hetzelfde als we hierboven bij Ziggo vermeldden.

Buiten Europa Glory kickboksen livestream kijken

In de Verenigde Staten is UFCtv de enige aanbieder van live stream Glory. Je hebt daarvoor een abonnement op UFC Fight Pass nodig. Kijken naar het gevecht vanuit andere landen kan middels de Glory Inplayer. Dat kost je 5 dollar.

Last but not least is er nog de kickboksen live stream op het YouTube kanaal van Glory voor de eerste wedstrijden vanaf 17.00 uur. Je kunt die stream ook via Facebook kijken.

Met alle bovenstaande mogelijkheden om Glory Arnhem live stream te kijken kun je het hele programma coveren. De Superfight Series kijk je op YouTube, de Glory 74 Superfights via de Veronica live stream en het hoofdprogramma ook op de Veronica stream of anders (en in Europa) via de app van Ziggo, KPN of NLZiet.

Wat na Collision II? Als Badr Hari wint, dan volgt waarschijnlijk snel een rematch. Wint Rico Verhoeven, dan kan hij uitkijken naar revanche op Andrey Gerasimchuk

Programma Glory kickboksen Arnhem

Glory Collision 2

Featured fights, aanvang 21.00 uur

Luis Tavares – Stéphane Susperregui
Light Heavyweight gevecht

Mohammed Jaraya – Massaro Glunder
Lightweight gevecht

Zakaria Zouggary – Asa Ten Pow
Featherweight gevecht

Rico Verhoeven – Badr Hari
World Heavyweight titelgevecht

Glory 74 Arnhem Superfight

aanvang 19.00 uur

Alex Pereira – Ertugrul Bayrak
Middleweight gevecht

Serhii Adamchuk – Aleksei Ulianov
Featherweight gevecht

Michael Duut – Ariel Machado
Light Heavyweight gevecht

Itay Gershon – Li Sanjin
Lightweight gevecht

Glory 74 Superfight Series

aanvang 17.00 uur

Jahfarr Wilnis – Antonio Plazibat
Heavyweight gevecht

Donovan Wisse – Cesar Almeida
Middleweight gevecht

Cihad Kepenek – Nordine Mahieddine
Heavyweight gevecht

Kevin van Heeckeren – Ulric Bokeme
Middleweight gevecht

Yi Xu – Rebekah Irwin
Super-Bantamweight gevecht

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top