Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Kickboksen: Rico Verhoeven en Badr Hari tellen af naar GLORY Collision II

Op 21 december is het moment daar: Rico Verhoeven en Badr Hari enteren dan de ring voor GLORY Collision II. Oftewel deel twee van hun onderlinge strijd, waarbij dit keer in de GelreDome in Arnhem de wereldtitel zwaargewichten op het spel staat. Hier vind je alle info over hét evenement: Rico Verhoeven – Badr Hari: alles over Glory kickboksen live in Arnhem.


Rico Verhoeven – Badr Hari kickboksen Glory

De 35-jarige Badr Hari zit nu in de nadagen van zijn loopbaan en dat is tot nu toe niet de meest glorieuze fase. De Nederlands-Marokkaanse vechter heeft een record van 106-13 (92 knock outs), maar komt vooral in het nieuws om zaken als juridische perikelen, dopinggebruik en blessures. Maar ‘Bad Boy’ is nog steeds ‘box office’: een absolute kijkcijfermagneet.

De 30-jarige Rico Verhoeven is al vier jaar ongeslagen en staat nu op 55-10 (16 KO’s). Hij is desondanks niet zo’n enorme internationale ster als Hari, maar deel twee van hun rivaliteit kan daar verandering in brengen. Hij ambieert ook een filmcarrière en dit soort high profile gevechten zullen deuren voor hem openen. Verhoeven heeft al diverse keren zijn kampioenstitel verdedigd en won elf gevechten op rij. Hari heeft sinds november 2018 geen match meer gehad.

Glory Rivals 1 live: Luis Tavares - Florent Kaouachi

Wat gebeurt er met Hari en Verhoeven na Collision 2?

Wat er na dit gevecht gebeurt laat zich raden: mocht Badr Hari winnen, dan is na zijn opgave in ronde twee van het eerste Collision deel de onderlinge stand 1-1. Dan zal er vrij zeker en vrij snel een rematch volgen. Wint Rico Verhoeven, dan zal hij het vizier richten op Andrey Gerasimchuk, die onlangs toetrad tot de bond Glory en Verhoeven in 2015 versloeg.

Winnaar gevecht Verhoeven – Hari voorspellen

De laatste twee weken van de voorbereiding heeft Verhoeven zich afgesloten in een villa. Geen familie erbij, want dat geeft te veel prikkels, wel zijn zijn privé kok en coach welkom. Hari is ondertussen een charme-offensief begonnen en zegt afstand te willen nemen van het beeld als ‘bad boy’. “Als ik nu vecht, dan ben ik aan het vechten voor de toekomst van mijn kinderen. De motivatie die je put uit je kinderen is onverslaanbaar”, zo zegt de vader van drie dochters.

Wedden op vechtsporten / kickboksen | Rico Verhoeven is de favoriet voor ‘het gevecht van de eeuw’ en noteert bij bookmakers 1.60. Badr Hari staat op 2.40. Waar ga je voor, de favoriet die al jarenlang ongeslagen blijft en jonger is? Of de sluwe en onberekenbare vos die zijn leven wil beteren en zijn carrière nieuw leven wil inblazen?

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top