Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Alistair Overeem – Jairzinho Rozenstruik UFC: opmaat naar MMA titelgevecht

Zondag 8 december vecht Alistair Overeem tegen Jairzinho Rozenstruik onder auspicien van de bond UFC. De mixed martial arts toppers nemen het tegen elkaar op in de Capital One Arena te Washington DC (USA).

Alistair Overeem - Jairzinho Rozenstruik UFC bookmakers odds

Bigi Boi warmgedraaid voor UFC gevecht

Jairzinho ‘Bigi Boi’ Rozenstruik is al lekker warm gedraaid voor dit treffen. Bigi won begin november in New York van Andrei Arlovsk. Alhoewel, erg warm werd hij er niet van: de ongelijke strijd was al na 29 seconden beslist. De 31-jarige Surinamer bleek geen match voor de 40-jarige ex-kampioen uit Wit-Rusland.

Eerste UFC main event Jairzinho Rozenstruik

Oorspronkelijk was Walt Harris gepland als tegenstander van Overeem, de in Engeland geboren Nederlander. Terwijl het voor Bigi zijn eerste main event wordt bij de UFC, is dat voor Overeem gesneden koek. Jairzinho Rozenstruik heeft bij de bond een record van 3 zeges, 0 nederlagen. ‘The Reem’ is een stuk meer ervaren. Zijn totale record, dus bij alle bonden, is 45 zeges tegenover 17 nederlagen. Met zijn 39 jaar begint nu wel het einde van zijn imposante loopbaan in zicht te komen.

Overeem – Rozenstruik statistieken

Kijken we naar de statistieken, dan is Alistair Overeem vooral sterker gebleken op het onderdeel defence. Hij weet 60 procent van de aanvalspogingen van tegenstanders te ontwijken of adequaat op te vangen, bij Rozenstruik is dat maar 30 procent. Ook deelt Overeem zelf wat meer klappen uit, 3,8 per minuut tegenover 3,2.

De kemphanen hebben beide een reputatie opgebouwd met het snel omver kegelen van de opponent. Rozenstruik heeft in zijn hele carrière al zevenmaal in de eerste ronde toegeslagen, Overeem kreeg dat al 33 keer voor elkaar en verwierf zo de bijnaam ‘Demolition Man’.

Voorspelling UFC Overeem – Rozenstruik

Voor Overeem is dit gevecht een gehoopte opmaat naar een titelgevecht. Gebeurt dat niet, ook dan zal Overeem voorlopig niet stoppen. “Ik hou van trainen, van mezelf verbeteren. Ja, ik wil die titel winnen, maar meer nog gaat het me om het avontuur zelf. Wij vechters zijn avonturiers. Ik ben ervoor geboren. Ik doe mijn ding, volg mijn passie.”

Wedden op vechtsporten – UFC | Alistair Overeem noteert bij bookmakers 1.80 voor de winst en Jairzinho Rozenstruik 2.00. We verwachten dat Overeem op dit moment de coming man uit Suriname nog de baas zal zijn.

Winst Overeem voor 1.80 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top