Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Voorspelling boksen Wilder – Ortiz en Glory 71 kickboksen dit weekend

Drukke tijden voor fans van vechtsporten. Glory 71 (kickboksen) staat dit weekend voor de deur, ook nemen Deontay Wilder en Luis Ortiz (boksen) het tegen elkaar op, terwijl het aftellen is begonnen naar Rico Verhoeven tegen Badr Hari. Hier is een round-up.

Boksen: Deontay Wilder – Luis Ortiz

In Las Vegas zullen Wilder en Ortiz bepalen wie zich kampioen boksen bij de zwaargewichten van de WBC mag noemen. De strijd barst in de nacht van zaterdag op zondag (Nederlandse tijd) los, zo rond 03.00 uur. Wilder is een waar beest van een bokser. Hij heeft 45 tegenstanders gehad in zijn profloopbaan en 43 daarvan trakteerde hij op een knock out. Eenmaal kwam de jury niet tot een beslissing, geen enkele keer werd hij verslagen.

In maart 2018 trof dit tweetal voor de eerste maal en Wilder hield stand doordat hij simpelweg hardere stoten wist uit te delen. Ook nu is hij weer favoriet, mede doordat Ortiz inmiddels 40 jaar is. De Cubaan moet, of misschien moest, het vooral hebben van zijn techniek, dus de vraag is hoeveel lichtvoetigheid er in de nadagen van zijn carrière nog over is.

Voorspelling boksen Wilder - Ortiz en Glory 71 kickboksen dit weekend

Glory 71 kickboksen

Vrijdag is Chicago het decor voor Glory 71, een nieuwe aflevering van het kickboksgala. Dat begint eveneens in de nacht van zaterdag op zondag Nederlandse tijd, maar dan rond 02:00 uur. De headline is een ontmoeting tussen twee vrouwelijke vechters: Anissa Meksen en Tiffany van Soest. Je zou even denken dat het twee Nederlandse dames betreft, maar ze zijn Frans en Amerikaans.

Van Soest hoopt de titel bij de bantamgewichten te heroveren, Meksen wil die gordel juist nog wat langer dragen. In december 2017 pakte zij de titel af van Van Soest en in maart 2019 prolongeerde ze die. Dit wordt dus hun derde titelgevecht. Meksen staat op 99 zeges tegen vier nederlagen (32 KO), Van Soest op 20 zeges, vier nederlagen en eenmaal onbeslist (6 KO). Het gevecht gaat om vijf ronden.

Rico Verhoeven – Badr Hari

Op 21 december stappen Rico Verhoeven en Badr Hari voor de tweede maal bij elkaar in de ring. Eerst ging het om een prestigegevecht, ‘unfinished business’ gezien de blessure van Hari bij de eerste keer, inmiddels is het gevecht opgewaardeerd tot een titelstrijd. De winnaar is wereldkampioen bij de zwaargewichten bij Glory.

Voor Verhoeven is een titelstrijd als titelverdediger niets nieuws. Hij bezit de belt sinds juni 2014 en wist hem al acht keer met succes te verdedigen. Glory is blij met Verhoeven als uithangbord en de Brabander heeft inmiddels voor drie jaar bijgetekend. Badr Hari heeft nog een overeenkomst voor zes gevechten.

Voorspellingen boksen en kickboksen

Wedden op vechtsporten | Deontay Wilder noteert bij bookmakers 1.15 voor de winst, gelijk @25.00 en winst Luis Ortiz @5.50. We verwachten dat Wilder de klus in de ronden 4 tot en met 6 klaart op @3.50. Rico Verhoeven krijgt bij de goksites een quotering mee van 1.65 en Badr Hari 2.30.

Glory 71

Super Bantamweight Anissa Meksen vs. Tiffany Van Soest

Heavyweight Benjamin Adegbuyi vs. D’Angelo Marshall

Welterweight Mike Lemaire vs. Malik Watson-Smith

Welterweight Lorawnt-T Nelson vs. Ammari Diedrick

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top