Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Odds wedden op Badr Hari – Alistair Overeem kickboksen

Zaterdag 8 oktober is het zover: Badr Hari vs Alistair Overeem tijdens Glory Collision 4 in Arnhem! Inzetten op hét gevecht van het jaar kan nu bij Unibet, Hari is favoriet voor de winst.

Badr Hari is dus bij de bookmakers favoriet en is naar eigen zeggen bereid voor de zege te sterven. Hari wist nog geen enkel gevecht bij Glory te winnen. Voor Alistair Overeem wordt het de eerste keer dat hij in de ring bij Glory stapt en waarschuwt: “Verwacht het ergste, bereid je voor op het ergste”.

De winnaar van het gevecht mag het opnemen tegen Rico Verhoeven.

Wedden Badr Hari – Alistair Overeem Glory kickboksen

Hari en Overeem zijn twee levende legendes in de vechtsport en wisten elkaar allebei één keer te verslaan.

Grote kickbokskampioenen

De kickbokscarrière van de 37-jarige Badr Hari begon in 2000. De bijna twee meter lange Marokaans-Nederlandse vechter won sindsdien talloze titels. Zo was hij onder meer K1 kampioen bij de zwaargewichten in 2007-2008, It’s Showtime kickbokskampioen in 2009-2010 en stond hij in 2008 en 2009 in de finale van de K-1 World Grand Prix.

Alistair Overeem is inmiddels 42 jaar oud en was tijdens zijn imposante carrière zowel actief in het kickboksen als in MMA. Overeem werd in 2007 Strikeforce kampioen bij de zwaargewichten, won in 2010 de K-1 World Grand Prix en wist in 2011 ook de DREAM kampioenstitel veroveren. Alistair Overeem is de enige vechtsporter die ooit gelijktijdig én MMA kampioen was én wereldkampioen bij het kickboksen.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Winnaar vecht tegen Rico Verhoeven

Lang is er uitgekeken naar dit titanengevecht. Is het na deze wedstrijd over en uit voor beiden? Beide vechters lijken niet van plan na Glory Collision 4 de handdoek in de ring te gooien. Een gevecht tegen Rico Verhoeven is het ultieme doel.

Glory programma 8 oktober Arnhem

Dit staat er zaterdag allemaal op het programma kickboksen. Wil je live kijken, dan kan dat bij Videoland van 19.30 uur. Zie wedden op kickboksen voor alles over inzetten op het event.

Prelims

Ozcaglayan – Almeida
Micheletti – Abena
Boapeah – Braun

Featured Fight

Rigters – Osaro

Championship bout

Van Soest – Moussaddak
Maslobojev – Khbabez
Beztati – Koprivlenksi
Petch – Vidales

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top