Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Badr Hari – Alistair Overeem voorspellen: Bad Boy licht favoriet

Zaterdag 8 oktober is het tijd voor GLORY Collision 4 in GelreDome, Arnhem, met als headliner Badr Hari tegen Alistair Overeem. Hari is bij bookmaker Unibet licht favoriet. Inzetten op winst Overeem levert momenteel zo’n tien procent meer op bij een goede voorspelling.

Badr Hari vs Alistair Overeem: wie wint?

Hari is 37 jaar, Overeem is 42 jaar. We kunnen dus wel stellen dat de legendarische kickboksers de nadagen van hun loopbaan naderen. En qua resultaten waren de vorige jaren ook al een voorbode van het einde.

Dan hebben we het nog niet eens gehad over diverse blessures, waardoor gevechten ten einde kwamen of niet eens van start gingen. Zo trok Overeem zich in oktober 2021 vanwege een blessure terug van de geplande partij tegen Rico Verhoeven.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Definitieve winnaar na trilogy fight

In 2008 en 2009 hebben Bad Boy Hari en The Reem al eens de ring gedeeld. De tussenstand is 1-1.Deze zogeheten ‘trilogy fight’ moet dus een definitieve winnaar opleveren. Alistair Overeem heeft zijn pensioen al aangekondigd.

Overeem favoriet

De in Londen geboren vechter bereidde zich voor in Thailand en keek ontspannen vooruit naar de grote dag. ”We moeten hem niet onderschatten en gaan uiteraard op scherp deze partij in”, zo zei hij over Hari. “Maar ik ga hem aanpakken, dat is een ding wat zeker is. Badr is levensgevaarlijk, maar ik zie mezelf als favoriet.”

Hari scherp en fit

Hari heeft zichzelf klaargestoomd op het gevecht met sparringpartner Jahfarr Wilnis. In gesprek met RTL noemde hij zichzelf “scherp, fit en zonder blessures”. Hij herinnert zich de vorige ontmoetingen met The Reem nog wel, al duurden die kort: “Telkens was het na één rondje over, we hebben al met al zo’n vier minuten tegen elkaar gevochten.” Ook is er zowaar wat zelfspot: “Na mijn laatste wedstrijd heeft iedereen kans van mij te winnen.”

De feiten liegen niet: sinds 22 augustus 2015 heeft Hari geen partij meer gewonnen. Oké, daar zitten ook twee momenten tussen dat een winst werd afgepakt (tegen Hesdy Gerges, 2018) en een partij werd afgebroken (maart 2022, tegen Arek Wrzosek). Zijn laatste prooi was Ismael Londt. Zie wedden op kickboksen voor recente odds en meer.

Fightcard Glory kickboksen 8 oktober

  • Heavyweight – Badr Hari vs. Alistair Overeem, 3 rounds, heavyweight
  • Women’s Super Bantamweight Championship – Tiffany Van Soest (Champ) vs. Sarah Moussaddak
  • Light Heavyweight Championship – Sergej Maslobojev vs. Tarik Khbabez (Vacant title)
  • Lightweight Championship – Tyjani Beztati (Champ) vs. Stoyan Koprivlenski
  • Featherweight Championship – Petchpanomrung (Champ) vs. Abraham Vidales
  • Heavyweight – Levi Rigters vs. Tariq Osaro
  • Middleweight – Serkan Ozcaglayan vs. Cesar Almeida
  • Light Heavyweight – Felipe Micheletti vs. Donegi Abena
  • Middleweight – Michael Boapeah vs. Sergej Braun
#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top