Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Rico Verhoeven komt met Hit It kickboksen en entertaiment

Zaterdag 29 oktober vindt in Ahoy te Rotterdam het vechtsportgala Hit It plaats. Het evenement is opgezet door Rico Verhoeven, kampioen bij het zwaargewicht bij de kickboksbond GLORY.

Hit It kickboksen met Rico Verhoeven

Wat kun je verwachten? Uiteraard zal de grote man zelf in actie komen. Daarnaast zijn er andere kickboksers die de ring betreden en ook enkele beroemdheden die normaliter niks met vechtsport van doen hebben, trekken de bokshandschoenen aan. Ook zijn er muziekoptredens en andere entertainers.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Rico Verhoeven – Hesdy Gerges

Het main event is Rico Verhoeven tegen Hesdy Gerges. De 38-jarige Amsterdammer heeft deze avond gekozen om zijn loopbaan af te sluiten. Eigenlijk is hij dus al met pensioen als profvechter, want er staat bij Hit It geen prijs op het spel. Je kan dit keer ook niet wedden op kickboksen.

Titelgevecht Verhoeven – Overeem Glory

GLORY heeft geen link met het kickboksen evenement, behalve dan dat de bond Verhoeven de ruimte gunde om zelf iets op te zetten, alhoewel hij eigenlijk werd geacht zijn zwaargewichttitel te verdedigen. Een titelgevecht komt er vermoedelijk wel in het voorjaar van 2023 tegen Alistair Overeem. The Reem kwam onlangs tijdens Glory Collision 4 als winnaar uit de bus in het gevecht tegen Badr Hari.

WK gids 2022

Afscheid Hesdy Gerges

Al drie keer eerder heeft Gerges het opgenomen tegen Verhoeven. In 2011 en 2012 was een jonge Rico Verhoeven al, na drie rondes en op jurybeslissing, de sterkste. In januari stonden ze weer tegenover elkaar, inmiddels in hele andere fases van hun carrière. Weer waren er drie rondes nodig, maar kon de jury niks anders doen dan Verhoeven aanwijzen als winnaar.

“Het is mooi om tegen de beste van de wereld afscheid te nemen”, zegt Hesdy Gerges. “Als ik win dan is er niks hogers meer te behalen. En als het kwartje de andere kant opvalt, dan is het ook een waardig einde.”

Programma Hit It boksen

En welke andere partijen staan op het Hit It programma? Gerges’ vrouw Denise Kielholtz neemt het op tegen Laura Pileri. De ex-wielrenner Michael Boogerd vecht tegen dansexpert Dan Karaty. De muziek komt van onder meer Sam Ryder, Kris Kross Amsterdam en Emma Heesters. Komiek Jandino Asporaat en zangeres Elize zijn de presentatoren in Ahoy.

Dirk Kuijt stond ook op de rol, maar nadat hij trainer werd bij ADO Den Haag, trok hij zich terug.

Wil je nog meer weten, bezoek dan hititshow.com. Het komt nergens op televisie. Je zal of naar Ahoy moeten gaan, of een pay per view-ticket kopen voor 19,95 euro om thuis de boel te streamen.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top