Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Odds Ganna en Evenepoel tijdrit WK Wielrennen

Een week na de laatste grote ronde van het seizoen begint het WK Wielrennen 2022 in Australië. In en rond Wollongong vinden van 18 tot en met 25 september vijf evenementen plaats, met de wegwedstrijd voor mannen als afsluiter. Wie zijn de grootste kanshebbers om op de wereldkampioenschappen wielrennen te winnen?

Check de grootste favorieten bij de bookmakers, de quoteringen en voorspel welke renners volgend seizoen de regenboogtrui dragen.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

WK Wielrennen 2022: quoteringen tijdrit

Ganna
Evenepoel

Het WK start dit weekend met het WK tijdrijden. Zondag komen eerst de vrouwen aan bod, daarna is het om 05.40 uur Nederlandse tijd de beurt aan de mannen.

Voor echte tijdrijders is het wereldkampioenschap wielrennen een van de belangrijkste wedstrijden. Wie de WK tijdrit wint mag een jaar lang alle tijdritten in de regenboogtrui rijden. Aan de start van de mannenrace in Wollongong staan verschillende diverse toppers. We kunnen een goede prestatie verwachten van specialisten als Filippo Ganna, Stefan Küng en Vuelta-winnaar Remco Evenepoel.

Favorieten tijdrit WK wielrennen

De organisatie heeft een route van 34 kilometer uitgestippeld. Het zijn twee dezelfde rondjes met een korte klim. Ganna en Evenepoel gelden als de grootste kanshebbers.

De top 4 voor het wedden op wielrennen (WK tijdrit) zijn:

  • Filippo Ganna
  • Remco Evenepoel
  • Stefan Küng
  • Tadej Pogacar

Regerend kampioen Filippo Ganna topfavoriet

Ganna is altijd een van de toprenners in tijdritten. Hij is niet de allerbeste klimmer, maar hij is in staat om lange perioden zonder rust een hoge inspanning te leveren. Hij heeft het wereldkampioenschap twee keer gewonnen en is momenteel de regerend kampioen.

Vorig jaar won hij twee tijdritten in de Ronde van Italië en dit seizoen werd hij voor de derde maal Italiaans kampioen tijdrijden. Het zal voor Ganna Down Under vermoedelijk een duel met Evenepoel worden.

Wat kan Remco Evenepoel op WK wielrennen nog?

De 22-jarige Remco Evenepoel uit België is een alleskunner én de nieuwbakken Vuelta kampioen. De voornaamste vraag is hoeveel energie hij nog heeft. Dat hij kan presteren in tijdritten is wel duidelijk: in de Vuelta bleef hij zijn grootste rivaal (Roglic) voor met een enorme marge van 48 seconden.

Podiumplaats Stefan Küng WK tijdrit

Net als Ganna beschikt Stefan Küng met zijn 80 kilo over flink wat power. De Zwitser was Europees kampioen tijdrijden in zowel 2020 als 2021 en staat momenteel in de top 3 favorieten bij de bookmakers. Onze tip is inzetten op een podiumplaats @1.90 bij Unibet.

Odds wegwedstrijd WK Wielrennen

Wedden op de wegwedstrijd is bij de bookmakers ook al mogelijk. Wout van Aert is favoriet voor de titel. De Belg wordt op de hielen gezeten door Pogacar en Mathieu van der Poel.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top