Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Kickboksen Glory Rivals 2 met Endy Semeleer – Veseli

Kickboksen Glory Rivals 2 | Op zaterdag 17 september 2022 vindt in De Meent te Alkmaar de tweede editie plaats van Glory Rivals. De headliner van het evenement zou Endy Semeleer tegen Robin Ciric zijn. Ciric meldde zich af en is vervangen door Shkodran Veseli.

De odds voor het wedden op kickboksen zijn op het moment van schrijven nog niet beschikbaar. We houden je op de hoogte.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Kickboksen Glory Rivals 2

De gedachte achter Glory Rivals is om vechters van diverse bonden tegen elkaar te laten vechten. En dan gaat het vooral om Enfusion in Europa en Rise in Japan. Semeleer is een voormalig Enfusion-kampioen.

Endy Semeleer

De in 1995 geboren Endy Semeleer is sinds 2011 professioneel vechter. De Curaçaoënaar is 1,80 meter lang en weegt 75 kilogram, althans, dat is de officiële statistiek. In april van 2022 tekende hij bij Glory. Tijdens Glory Rivals 1 zou hij vechten tegen Harut Grigorian, maar die pot werd uiteindelijk van de agenda gehaald. Dat gebeurde dus ook met de wedstrijd tegen landgenoot Ciric waardoor het heel wat voeten in de aarde heeft voordat Semeleer nu eindelijk debuteert bij Glory.

Shkodran Veseli

Shkodran Veseli komt uit Zwitserland (1990) en heeft een geschiedenis bij de bond Superkombat Fighting Championship. Het weltergewicht heeft als bijnaam Albanian Warrior. Hij stapte 85 keer de ring in om te kickboksen en was 69 keer de winnaar (16 nederlagen). Mooie cijfers, maar Semeleer zal daar niet zo nerveus van worden, want hij won 30 van zijn 31 partijen, waarvan 11 op knock out.

Programma kickboksen Glory Rivals 2

Er staan zaterdag vier mannen in de ring die ook bij Glory Rivals 1 in actie kwamen. Lichtzwaargewicht (95kg) Ibrahim El Bouni (38-8-1, 21 KO) treft veteraan Badr Ferdaous (32-9-1, 11 KO). Regilio van den Ent (35-8-1, 12 KO) komt uit tegen Glory-weltergewicht Jos van Belzen (8-2, 3 KO).

Clyde Brunswijk (53-9-1, 15 KO) en Muhammed Bali (13-4, 4 KO) verloren bij de eerste Rivals-editie en komen nu elkaar tegen. Weltergewichten Jimmy van Kuijeren (20-3, 5 KO) en Frank Rubancka (22-3-1, 6 KO) zijn ook van de partij.

Wedden op Vechtsporten

Live kijken en kickboksen odds

Glory Rivals 2 is te zien via Videoland en en GLORYFights.com.

Programma Glory Alkmaar

Headline event
Shkodran Veseli (ZWI) vs. Endy Semeleer (NED) – Welterweight

Co- headline event
Ibrahim El Bouni (MAR) vs. Badr Ferdaous (MAR) – Light Heavyweight

Featured fights
Regilio van den Ent (NED) vs. Jos Van Belzen (NED) – Welterweight
Clyde Brunswijk (SUR) vs. Muhammed Bali (MAR) – Light Heavyweight
Jimmy van Kuijeren (NED) vs. Frank Rubancka (BEL) – Welterweight

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top