Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Gokken Jamal Ben Saddik – Benny en Usyk – Joshua bet tips

Dit weekend is er een mooi programma kickboksen in Düsseldorf én boksen Anthony Joshua en Oleksandr Usyk tijdens ‘Rage on the Red Sea’ in Jeddah. Een uitgelezen kans om wedden op vechtsporten dus. Wedden op Joshua-Usyk was al een tijdje mogelijk en de bookmakers hebben nu ook eindelijk odds voor Glory 81 online staan.

Lees verder en ontdek de voorspellingen, beste weddenschappen en meer!

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Wedden Jamal Ben Saddik – Benjamin Adegbuyi

Combi bet Ben Saddik-Wosik

Zaterdag wordt in Castello te Düsseldorf het vechtsportgala Glory 81 gehouden. De headliner is het gevecht tussen zwaargewichten Jamal Ben Saddik en Benjamin Adegbuyi. Ze kwamen elkaar al eens tegen bij Glory 62 in Rotterdam. Destijds, drie jaar geleden, was de confrontatie al in de eerste ronde voorbij. Ben Saddik won.

Ben Saddik dichtbij Rico Verhoeven

Jamal Ben Saddik is de huidige nummer 2 bij de Glory zwaargewichten. Vorig jaar oktober vocht hij tegen Rico Verhoeven om de Glory-titel. De Belg leek de Nederlander in de tang te hebben. Het oog van Verhoeven was blauw en bloederig, maar op een of andere manier kreeg Verhoeven toch de regie weer in handen.

Glory titel in het vizier

Inmiddels zegt hij over die avond dat hij een te korte voorbereiding kende, dus dat hij toch zo dichtbij de overwinning kwam, sterkt hem in de overtuiging dat hij de Glory-kampioen kan worden. Oftewel: “Benny is een heel goede vechter, maar niets meer dan een obstakel richting de titel. Zo is het gewoon en niet anders.”

Tips gokken Glory 81

De bookmakers denken er ook zo over en noteren Saddik als favoriet. Vind je de odds te laag dan kun je ze combineren met een andere weddenschap, bijvoorbeeld met een bet op winst Dennis Wosik. De quoteringen worden met elkaar vermenigvuldigd en er ontstaat zodoende een nieuwe hogere odd uit. Om die combi weddenschap te winnen moeten wel beide voorspellingen goed zijn.

Tijdens Glory 81 kun je volop wedden op kickboksen bij Unibet. Onderaan dit artikel vind je het programma.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Wedden Oleksandr Usyk – Anthony Joshua

Winst Usyk op KO of TKO

Een ander evenement waar vechtsportfans dit weekend naar uitkijken is ‘Rage on the Red Sea’, de tweede confrontatie tussen Anthony Joshua en Oleksandr Usyk. Het gevecht vindt zaterdagavond 20 augustus plaats in het King Abdullah Sports City in Jeddah, Saoedi-Arabië.

Wereldkampioen boksen favoriet

Oleksandr Usyk, uit Oekraïne, is de wereldkampioen boksen in het zwaargewicht bij de bonden WBA (Super), IBF, WBO en IBO. In september 2021 won Usyk deel 1, in Londen, na een unanieme jurybeslissing en daar was toch iedereen het wel mee eens.

Beste weddenschappen Usyk – Joshua

Ook dit weekend is de Oekraïner favoriet bij de bookmakers. De quotering op winst Usyk is matig, inzetten op Joshua levert meer op, maar is riskant. Maar er zijn voor het wedden op boksen meer opties. Bijvoorbeeld gokken op het aantal rondes of voorspellen dat het einde van de partij gehaald wordt.

Onze wedtip is wint Usyk middels KO of TKO. Een goede voorspelling levert een mooie winst op.

Wedden op Vechtsporten

Titels Tyson Fury vacant

Tyson Fury zei deze week dat hij nu echt met pensioen is gegaan. Daardoor is zijn zwaargewichttitel bij de bond WBC vacant, ook heeft hij de eretitel van The Ring Magazine teruggegeven. Die laatste titel kan weleens naar de winnaar van Joshua v Usyk gaan.

Maar of Fury echt, echt, echt nooit maar zal vechten, daar zijn terechte twijfels over. Het kan simpelweg een doorzichtige manier zijn, om over een tijdje te verklaren dat hij tegen de winnaar van deze bout wil knokken.

Programma Glory 81 en de favorieten

Jamal Ben Saddik – Benjamin Adegbuyi
Donovan Wisse – Juri De Sousa
Cihad Kepenek – Nordine Mahieddine
Chihk Mousa – Rafik Habiat
Stoyan Koprivlenski –  Guerric Billet
Dennis Wosik  – Naoki Seki

Preliminary card
Michael Boapeah – Florian Kröger
Ilias Darrazi – Chris Wunn

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top