Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Glory kickboksen Utrecht: tegen wie vecht Badr Hari op 20 juni?

Kickboksen | Zaterdag 29 februari vindt Glory 75 plaats in Central Studios te Utrecht. Het hoofdprogramma begint om 21:00 uur, maar al vanaf 17:00 uur worden fans van vechtsport getrakteerd op kickbokswedstrijden. De hoofdpartij is het wereldtitelgevecht tussen Petchpanomrung uit Thailand en Serhii Adamchuk uit Oekraïne.

Glory kickboksen Utrecht: tegen wie vecht Badr Hari op 20 juni?

Glory kickboksen Utrecht

Helaas is er een gevecht geschrapt, namelijk die tussen Hamicha en Dmitrii Menshikov. Hamicha moest vanwege een blessure afzeggen. Natuurlijk wil het thuispubliek graag thuisvechters zien. Ze worden bediend met de partij tussen de Nederlandse K1-kampioen Roal Mannaart en Sergey Maslobojev uit Litouwen. Deze heren vallen in de categorie halfzwaargewicht.

Tegen wie vecht Badr Hari op 20 juni?

Het gala staat ook in het teken van een bekendmaking. Want jawel, er is bekend gemaakt dat er iets gaat worden bekendgemaakt. Tja, een tikje omslachtig, maar dat is hoe de organisatoren van Glory de hype op willen kloppen. Ergens tijdens Glory 75 wordt helder tegen wie Badr Hari gaat vechten op 20 juni 2020 in Ahoy Rotterdam. Even speculeren, het zal wel tegen Jamal Ben Saddik, Benjamin Adegbuyi of Jahfarr Wilnis zijn.

Glory titelgevecht Petchpanomrung – Adamchuk

Dan nu de hoofdmatch tussen ‘Petch’ en Adamchuk. De Thai geeft bij Glory een record van 10 zeges, een nederlaag en eenmaal gelijk (2 knock outs). Adamchuk heeft 12 zeges en zes nederlagen (een KO). Overall, dus alle gevechten bij alle bonden, staat Petch op 163-36-3 (27 KO) en Adamchuk op 40-11-0 (15 KO).

Wedden op vechtsporten | Petch is de titelhouder en won de twee vorige onderlinge gevechten. Komt hij in de onderlinge matches op 3-0, dan is de rivaliteit zo ongeveer officieel over. Maar wint Adamchuck, reken er dan maar op dat er een deel vier komt. Petch Kiatmookao heeft vijf gevechten na elkaar gewonnen en kreeg de kampioensgordel in zijn bezit bij Glory 59, tegen Robin van Roosmalen. Adamchuck verloor op Glory 67 van Van Nostrand en versloeg daarna Abraham Vidales en Ulianov om zich voor deze titelmatch te plaatsen.

Veronica zendt Glory 75 live op tv uit vanaf 20:30 en via een livestream.

Programma Glory 75 Utrecht

Programma Prelims, 17:00 uur

Dames Super-Bantam:
Lorena Klijn (NED) – Almira Tinchurina (RUS)
Vedergewicht: Bowie Zonneveld (NED) – Antonio Campoy (SPA)

Programma Glory Superfight Series, 19:00 uur

Lichtgewicht: Mohammed Hendouf (BEL) – Bruno Gazani (BRA)
Vedergewicht: Vincent Foschiani (DUI) – Jin Sijun (ZKO)
Lichtegewicht: Guerric Billet (FRA) – Artur Saladiak (DUI)
Dames Super-Bantam: Anissa Meksen (FRA) – Ji-Waen Lee (ZKO)
Halfzwaargewicht: Sergey Maslobojev (LIT) – Roel Mannaart (NED)

Programma World Series, 21:00 uur

Weltergewicht: Harut Grigorian (ARM) – Jamie Bates (UK)
Lichtgewicht: Tyjani Beztati (MAR) – Michaël Palandre (FRA)
Middengewicht: Yousri Belgaroui (TUN) – Jakob Styben (DUI)
Vedergewicht (wereldtitelgevecht): Petchpanomrung (THA) – Serhii Adamchuk (OEK)

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top