Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Glory 68 kickboksen: Alex Pereira tegen Donegi Abena in Miami

Kickboksen Glory | Zaterdag 28 september vindt het kickboksgala Glory 68 plaats in het Knight Center Complex te Miami, Florida (VS). De hoofdwedstrijd gaat om de titel in het halfzwaargewicht (light-heavyweight) tussen de Braziliaan Alex Pereira en de Surinaamse Nederlander Donegi Abena.

De winnaar van de tweestrijd krijgt wel een asterisk achter zijn naam: het betreft de interimtitel. De titelhouder is de Rus Artjom Vakhitov en hij kan vanwege blessureleed pas weer in 2020 vechten. Hij zal dan tegen de winnaar van dit duel zijn titel proberen te verdedigen.

Wedden Jamal Ben Saddik - Benny en Usyk - Joshua bet tips

Donegi Abena Glory kickboksen

De 22-jarige Abena is 1,90 meter lang en weegt 95 kilogram. Bij Glory won hij twee van zijn drie gevechten en zijn totale score is 24 zeges uit 30 bouts, waaronder 6 knock outs. Hij deelde in zijn eerdere Glory partijen gemiddeld 12,4 slams per minuut uit en dik 60 procent van zijn pogingen om de ander te raken waren succesvol. Abena heeft als bijnaam ‘the silverback’ en alhoewel er een Surinaams vlaggetje bij zijn naam staat, is hij toch ook een Utrechtenaar.

Wordt Pereira eerste met 2 Glory titels?

Pereira staat bij Glory op acht zeges na elf pogingen en in het algemeen is zijn record 30 zeges in 36 matches. Hij weegt 85 kilo en komt tot 9,5 slams per minuut, waarvan er bijna 49 procent accuraat zijn. Hij is momenteel de Glory-kampioen kickboksen middelgewicht en kan dus twee titels tegelijk gaan dragen. Als dat lukt is hij bij deze bond de eerste kickbokser met gelijktijdige titels in twee categorieën.

Glory kickboksen live kijken

Wil je het gala bekijken, bezoek dan de website van Veronica en klik op de gratis livestream. Het voorprogramma wordt uitgezonden op het YouTube-kanaal van Glory Kickboxing. Op woensdag 2 oktober is een samenvatting van Glory 68 op het reguliere tv-kanaal van Veronica te zien. Je zal dan wel tot bijna middernacht moeten wachten, nadat Ajax tegen Valencia is afgerond en besproken.

Rico Verhoeven – Badr Hari Glory Collision 2

De liefhebbers zullen Glory 68 wel weten te vinden. Voor de meer casual volger of algemene sportfan is hét grootste gevecht van dit jaar natuurlijk Badr Hari versus Rico Verhoeven op 21 december. Glory Collision 2 moet het goedmakertje worden nadat het eerste duel in 2016 door een blessure bij Hari een flop werd.

Documentaire Badr Hari bij RTL

Via social media laat Hari weten dat hij druk in voorbereiding is voor de partij over vijf rondes. “Van maandag tot zondag werken we hard en harder om onze doelen te bereiken, het gaat niet om de tegenstander, het gaat om maximale inzet”, zo meldt hij, vergezeld van foto’s. Ook RTL volgt de vechtjas tijdens zijn preparatie en zal de beelden verwerken tot een documentaire. Wanneer die wordt uitgezonden is nog niet bekend, maar ongetwijfeld zal het rondom de clash met Rico Verhoeven zijn.

Voorspellingen kickboksen

Op de pagina wedden op vechtsporten vind je actuele quoteringen voor diverse vechtsporten. Bookmakers hebben ook al odds voor Verhoeven – Hari beschikbaar en daarbij wordt Rico Verhoeven gezien als favoriet voor de winst.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top