Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Favorieten Tour de France etappe 4 vandaag: Merlier, Cavendish, Démare

Tour de France voorspellingen

Na de ontsierende taferelen tijdens de sprintfinish van gisteren, gaat de Tour vandaag verder met opnieuw een rit met kansen op een nieuwe massasprint. Hoe staat het met de kansen van Tim Merlier, Mark Cavendish en Wout van Aert? Lees verder voor de voorspellingen Tour de France 2021 en de noteringen bij de bookmakers.


Wedden op Tour de France etappe 4

Voor vandaag staat er een rit door het glooiende binnenland van Bretagne op de kaart. De start is om 13.25 uur in Redon en de finish ligt in Fougères waar de renners tussen 16.52 en 17.10 uur worden verwacht. De rit is heuvelachtig maar zonder bergen en met 150,4 kilometer is het een van de kortste ritten van deze Tour. Er wordt voornamelijk over rechte en meestal vrij brede wegen gereden en er is een tussensprint in Vitré. Vandaag is een dag waar de sprinters het opnieuw voor het zeggen hebben.

Tim Merlier favoriet vandaag

De Belg Tim Merlier won de rit van gisteren en omdat deze rit vergelijkbaar is, alhoewel ruim 30 km korter, is hij vandaag opnieuw de topfavoriet bij de bookmakers. Ook zijn teamgenoot Jasper Philipsen wordt tot de kanshebbers gerekend. Mark Cavendish won zes jaar geleden een vergelijkbare rit die toen ook in Fougeres eindigde en waarbij hij André Greipel en Peter Sagan voor bleef. Voor vandaag behoort hij opnieuw bij de favorieten.

Of Sagan een goede rit kan rijden hangt erg van zijn verwondingen af. Wout van Aert, Nacer Bouhanni, Sonny Cobrelli en Davide Ballerini zijn ook mannen die in een massasprint goede zaken kunnen doen.

Odds etappe 4 Tour de France

Cees Bol is de beste Nederlandse troef en hij noteert 17.00 voor de winst. Merlier noteert 3.50, Demaré en Cavendish 5.00. Danny van Poppel, die we nog niet zo sterk hebben gezien in deze Tour, noteert bij de bookmakers 21.00 voor een podiumplek 1-3. Een ritzege van Wout van Aert levert 12.00 x de inleg op, een top 3 finish 4.25.

Robert Gesink stapt af in Tour na valpartij

Tim Merlier werd gisteren winnaar van de derde etappe in de sprint die ontsierd werd door valpartijen van o.a. topfavoriet Primoz Roglic die er met flinke schaafwonden vanaf kwam. Merliers Alpecin-Fenix-teamgenoot Jasper Philipsen werd tweede en de Fransman Nacer Bouhanni werd derde.

Gele trui Mathieu van der Poel

Geraint Thomas viel samen met Robert Gesink; Thomas’ schouder was uit de kom en werd teruggezet en hij kon verder, maar de schouder van Gesink was er slechter aan toe en hij stapte af in de Tour. Ook Tony Martin, Steven Kruijswijk, Arnaud Démare en Peter Sagan kwamen ten val, terwijl Caleb Ewan zijn sleutelbeen op 4 plekken brak. Ook Jack Haig besloot af te stappen na een harde val. Van der Poel kwam ongeschonden door de derde etappe van de Tour de France heen en eindigde als zevende. Mathieu van der Poel houdt de gele trui in elk geval nog een dagje om de schouders.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top