Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Deontay Wilder – Tyson Fury boksen om titel zwaargewichten

Voorspellingen boksen Wilder – Fury

Boksen | Zondagmorgen zo rond 6:00 uur Nederlandse tijd vechten Deontay Wilder en Tyson Fury tegen elkaar. Het duo treft elkaar in de T-Mobile Arena in Paradise, Nevada, Las Vegas. Inzet: de wereldtitel boksen in het zwaargewicht.

Deontay Wilder – Tyson Fury boksen zwaargewichten

Op 1 december 2018 vond het eerste deel van deze confrontatie plaats. Fury was in de eerste helft de sterkere, daarna kwam Wilder knap terug. De jury kon niet anders dan het gevecht onbeslist te laten eindigen.

Fury na zege op Klitschko bergafwaarts

Fury is 2,06 meter lang en heeft een bereik van 2,16 meter. Sinds hij in 2015 de onverslaanbaar geachte Wladimir Klitschko toch wist te overmeesteren, ging het met zijn leven en loopbaan bergafwaarts. Hij kampte met allerlei fysieke en mentale problemen en leek afgeschreven te kunnen worden. En nog steeds komt er allerlei merkwaardig nieuws vanuit het kamp-Fury. Zo beweert hij zich voor te bereiden op deze clash door dagelijks zijn handen in benzine te dopen en door zijn kaken te trainen door zijn vrouw urenlang oraal te bevredigen.

Wilder vs Fury

Deontay Wilder is 2,01 meter lang en heeft een reach van 2,11 meter. De Amerikaan bezit de wereldtitel in het ‘heavyweight’ (zwaargewicht) bij de bond WBC. Zijn bijnaam is the Bronze Bomber, een variatie The Brown Bomber, de bijnaam van Joe Louis. Fury laat zich graag the Gypsy King noemen, want hij komt uit een Ierse zigeunersfamilie. Of althans: woonwagenbewoners.

Wilder heeft 42 van zijn 43 gevechten gewonnen, alleen dus die ene keer tegen Fury won hij niet. Liefst 41 keer deelde hij een knock uit uit. Wilder is 34 jaar, Fury is 31 jaar, bovendien zit er minder slijtage op Fury omdat hij periodes had waarin hij amper trainde en vocht. Of werkt dat juist in zijn nadeel? Hoe dan ook, Deontay Wilder is min of meer een modelprof, terwijl Tyson Fury een van de meest fascinerende en onvoorspelbare figuren uit de boks- of hele sportgeschiedenis is.

Voorspellingen boksen Wilder – Fury

Wedden op vechtsporten | Deontay Wilder staat bij bookmakers genoteerd op 1.85, gelijk op 24.00 en een zege van Tyson Fury doet 2.05. Het gaat om maximaal twaalf ronden. We verwachten dat er minstens negen ronden nodig zijn @1.60. Verwacht je dat er een KO komt, van wie dan ook? Pak dan de 2.25.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top