Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Young Boys – Ajax voorspelling: hoge odds op winst zonder tegengoal

Young Boys – Ajax voorspelling: winst zonder tegengoal in Europa League

Ajax deed vorige week ontzettend goede zaken. Door de 3-0 overwinning in eigen huis lijken ze zich op te kunnen maken voor de kwartfinales (de Europa League loting is vrijdag om 13.00). Toch moet er nog een uitwedstrijd tegen Young Boys gespeeld worden.

Voorspelling Young Boys – Ajax Europa League

Young Boys is de laatste weken niet best in vorm. In de eigen voetbalcompetitie wonnen ze al vier keer op rij niet en vorige week verloren ze dus kansloos met 3-0 van Ajax. In de eigen (Zwitserse) competitie staan ze echter nog wel ruim bovenaan; met maar liefst 17 punten voorsprong hoeven ze eigenlijk niet meer te vrezen voor het mislopen van de landstitel. Daarom leek de focus ook te liggen op de Europa League, al heeft dat dus weinig effect gehad. In de eerste wedstrijd tegen Ajax wist Young Boys geen kans te creëren en ze hadden zelfs geen schot op doel.

Ajax veel beter

Ajax was simpelweg veel en veel beter, al had het wel wat moeite met het creëren van kansen. Het duurde tot de 62e minuut voordat de eerste goal viel en daarna duurde het nog even voordat de andere twee vielen. Young Boys was aanvallend echter compleet machteloos en Maarten Stekelenburg had een rustige avond.

Met Alvarez op middenveld meer zekerheid

Waar Ajax in het verleden vaak de bovenliggende partij was, maar geslacht werd in de omschakeling, lijkt Ten Hag daar nu ook de sleutel gevonden te hebben. Met name de rol van Alvarez op het middenveld lijkt defensief meer zekerheid te bieden. Ajax zal ook in deze wedstrijd voor defensieve zekerheid kiezen. Zolang ze de nul houden gaan ze natuurlijk door, al lijkt het niet des Ajax om daadwerkelijk voor de 0-0 te gaan. Ze zullen natuurlijk gewoon willen winnen, maar ook de krachten willen sparen.

Wedden op Ajax Europa League

Ajax is de betere ploeg en wij verwachten weinig moeilijkheden voor Ajax deze avond. Young Boys staat simpelweg voor een onmogelijke opdracht, zeker gezien het krachtsverschil in de eerste wedstrijd. Wij zetten bij de Europa League bookmakers – zie wedden op Europa League voor meer – ons geld in op een overwinning van Ajax zonder tegengoal. Dit omdat Young Boys ontzettend machteloos was in de aanval en de defensie van Ajax de laatste weken prima in vorm is.
De weddenschap ‘Ajax wint zonder tegendoelpunt’ levert 4.40 x de inleg op bij een goede voorspelling.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top