Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Turkije – Nederland voorspelling: gokken op winst en goals Oranje

Turkije – Nederland voorspellingen WK voetbal kwalificatie

Na een lange periode zonder interlandvoetbal is het deze week weer eens tijd voor het Nederlands elftal. In de WK kwalificatie speelt Oranje zijn eerste wedstrijd tegen Turkije. In een groep met verder nog Gibraltar, Letland, Montenegro en Noorwegen is Turkije waarschijnlijk de sterkste tegenstander. Dat maakt deze eerste wedstrijd meteen een hele belangrijke. Onderaan deze voorbeschouwing de beste weddenschap voor de wedstrijd.


Voorspelling Turkije – Nederland

Turkije zal niet met een goed gevoel terugkijken op de laatste interlandbreak. Ze zijn gedegradeerd uit divisie B van de Nations League. Ze werden uiteindelijk laatste in de groep met Hongarije, Rusland en Servië. In deze groep wisten ze maar één keer te winnen, drie keer speelden ze gelijk en twee keer verloren ze.

Moeilijke fase

Turkije zit al langere tijd in een moeilijke fase; van de laatste acht interlands wisten ze er maar één te winnen. Dat was tegen Rusland, mede dankzij een hele vroege rode kaart van Rusland. Met name de defensie van Rusland is niet best, ze kregen maar liefst 14 goals tegen in de laatste acht interlands. Zelfs met een man meer tegen Rusland kregen ze nog een doelpunt tegen. En in de laatste interland wist ook het toch matige Hongarije twee keer te scoren.

Goede start Nederland WK kwalificatiereeks

Nederland deed het een stuk beter. Uiteindelijk eindigden we op de tweede plaats met één punt achter Italië in de hoogste divisie van het toernooi. De laatste twee interlands in de Nations League werden overtuigend gewonnen en zullen ook voor vertrouwen tijdens de WK kwalificaties zorgen. Er werd met 1-2 gewonnen van Polen en met 3-1 van Bosnië en Herzegovina.

Kwaliteit selectie Nederlands elftal

Voor deze eerste WK kwalificatiewedstrijden heeft Oranje weer een mooie selectie met een groot aantal topspelers opgeroepen. Toch is er (zoals altijd) ook wel het nodige gezegd en geschreven over het selectiebeleid; waarom wordt bijvoorbeeld Babel nog steeds opgeroepen en waarom krijgt Weghorst geen kans? Dit zijn natuurlijk logische vraagstukken, maar kijkend naar de kwaliteit van deze selectie hebben we weinig te klagen. Met spelers als Frenkie de Jong en Memphis Depay in goede vorm bij hun club moeten we gewoon een goede start kunnen maken in deze WK kwalificatie reeks.

Wedden op Oranje

Wedden op voetbal deze week? Het Nederlands elftal eindigde de vorige interlandperiode met een veel beter gevoel dan die van Turkije. De Nederlanders lijken ook goed in vorm bij hun clubs en zullen met vertrouwen afreizen naar deze interlandreeks. Door de slechte resultaten en vorm van de laatste interlands zal er bij Turkije toch meer angst in de ploeg zitten.

Winst en goals

Nederland is met zijn kwaliteiten de grote favoriet, zeker gezien het grote aantal tegengoals van Turkije. Daarom zetten wij in op een overwinning van Oranje en de nodige goals. We gaan voor de combi bet ‘Nederland wint + over 1.5 goals voor Nederland’ voor 2.05 x de inleg bij een juiste voorspelling.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top