Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Value bet Nederland – Letland WK kwalificatie: zege en >3 goals

Voorspelling Nederland – Letland WK kwalificatie

Bet tips voetbal 27 maart 18.00 uur | Na een lange competitieronde staat deze week in het teken van het programma WK voetbal, de kwalificatiewedstrijden. Gek eigenlijk aangezien we nog zelfs het EK moeten spelen. Toch zullen de wedstrijden nu al gespeeld moeten worden anders komt het schema in de war. Een druk programma dus voor het Nederlands elftal.

In dit artikel tips voor de beste weddenschappen Nederland – Letland.


Bet tips Nederland – Letland WK kwalificatie

Nederland speelt zaterdag zijn tweede WK kwalificatie tegen Letland. Woensdag trof Oranje Turkije (4-2 verlies) en verder zit het in de poule met Noorwegen, Montenegro en Gibraltar. Noorwegen heeft een heel goed team voor de komende jaren, Turkije blijkt altijd lastig zijn en gaat Montenegro voor een verrassing zorgen? Op papier moet het Nederlands elftal natuurlijk in deze poule doorkomen, maar er moet niet te licht over gedacht worden.

Frank de Boer is de bondscoach en hij heeft het niet makkelijk gehad in het begin. De laatste wedstrijden (voorafgaande die tegen Turkije) gingen al een stuk beter maar ik denk dat hij nog altijd zoekende is hoe hij wil gaan spelen. Kwaliteit is er volop, dus daar mag het niet aan liggen. Ik ben wel benieuwd hoe hij deze wedstrijd gaat invullen, maar dat zullen we pas op de dag zelf weten.

Geen Wout Weghorst in de selectie

Enige ophef ontstond er over het feit dat Frank de Boer Wout Weghorst niet heeft geselecteerd voor het Nederlands elftal ondanks hij het hartstikke goed doet in Duitsland en erop los scoort. Zelf vind ik het ook heel erg jammer, want een scorende spits kunnen wij zeker altijd goed gebruiken. Ik hoop dat De Boer hierop nog terugkomt.

Wedden op WK Voetbal

Wil jij het WK voorspellen? Dan begin je met het openen van een account bij Unibet.nl, Bet365 of een van de andere bookmakers. Je kan vervolgens…

Lees meer

Voorspelling Nederland – Letland

Letland is de tegenstander en dat mag geen probleem zijn. Wel moet Nederland eens laten zien dat ze er staan het komende EK en WK. Dat kunnen ze doen door ook tegen een mindere tegenstander goed voetbal te laten zien en misschien wel met dikke cijfers te winnen. Oranje zal goed voor de dag moeten komen want alleen de nummer 1 in de poule is verzekerd van directe plaatsing voor het WK voetbal. De nummer 2 moet extra voetballen en dat wil je niet.

Bet met waarde: winst met meer dan 3 goals verschil

Van Letland moet natuurlijk gewonnen worden en gaan kijken waar in deze wedstrijd de waarde ligt om op te wedden. Alleen winst Nederland staat bij de bookmakers op 1.03 genoteerd en daar wil je natuurlijk niet op betten. Een leuke weddenschap om op te spelen is ‘Nederland wint + Over 3.5 Goals voor Nederland’ met een notering van 1.75. Nederland wil in zijn eerste wedstrijd goed voor de dag komen en als de spelers gemotiveerd zijn dan kan het weleens zo zijn dat ze een behoorlijke score neer gaan zetten. Ik verwacht dat ze gaan winnen met meer dan 3 goals verschil.

Gokken op goal Memphis Depay

Nog niet alle wedopties zijn ten tijde van dit schrijven bij de goksites beschikbaar, maar als tweede bet wil ik graag spelen op ‘Memphis Depay to score’. Ik weet nog niet wat de odds hiervoor zijn, maar als deze boven de 1.75 is dan wil ik die weddenschap graag spelen. Als Nederland een paar goals weet te scoren, dan verwacht ik er zeker een van Memphis.

Dit zijn mijn twee beste weddenschappen voor Nederland – Letland en laten we hopen dat Oranje gaat knallen in deze tweede kwalificatiewedstrijd voor het WK in Qatar!

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top