Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Gibraltar – Nederland voorspellen: grote uitslag en goal Klaasen

Gibraltar – Nederland voorspellingen | Na de teleurstellende start van de WK-kwalificaties weet het Nederlands elftal wat ze te doen staat. Door de nederlaag op Turkije kunnen ze zich geen misstap meer veroorloven. Gelukkig won Nederland gewoon de tweede wedstrijd van Letland. Nu moeten ze de derde en laatste wedstrijd van deze interlandperiode ook met een goed resultaat afsluiten. Dinsdag 30 maart om 20.45 staat de wedstrijd tegen Gibraltar op het programma. Onderaan tips voor de beste weddenschappen.


Voorspelling Gibraltar – Nederland

Gibraltar heeft twee WK kwalificaties gespeeld en allebei werden ze verloren; daardoor staan ze onderaan in de groep op doelsaldo. Ze kregen maar liefst zeven goals tegen en zelf wisten ze een keer te scoren. Dit doelpunt maakten ze in de afgelopen wedstrijd tegen Montenegro. In dat duel kregen ze 4 goals tegen, Noorwegen wist drie keer tegen Gibraltar te scoren. Gibraltar lijkt dan ook de minste tegenstander van de hele poule te zijn.

Gokken op grote uitslag Oranje

Het Nederlands elftal speelde eigenlijk best prima tegen Letland, maar wist niet vaak genoeg de kansen te benutten. Dit kwam met name door wat pech en net geen goede afronding. Kansen kreeg Nederland genoeg. Ze schoten maar liefst 36 keer, waarvan 25 keer binnen de zestien meter. Volgens de statistieken website Sofascore heeft Oranje 8 grote kansen gecreëerd en al deze kansen werden gemist. Daarnaast schoten ze ook nog twee keer op de lat. Als Oranje tegen Gibraltar net zo speelt als tegen Letland dan kan het niet anders dan dat hier wel een grote uitslag neergezet wordt.

Beste weddenschappen Gibraltar – Nederland

Gibraltar kreeg al zeven goals tegen in twee wedstrijden, tegen niet eens de sterkste tegenstanders. Met name de vier tegengoals tegen Montenegro zijn tekenend voor het niveau. Het Nederlands elftal heeft genoeg doelpuntenmakers dus wij zetten ons geld in op een grote overwinning.

Daarnaast gaan wij voor een doelpunt van Klaassen. Davy Klaassen zal ook in deze WK kwalificatie de nodige kansen krijgen omdat hij als nummer tien veel in de zestien zal komen. Bij Ajax laat hij zien klinisch te zijn in de afronding en hij zal niet nog een wedstrijd zoveel pech hebben. De beste weddenschappen bij de bookmakers voor het wedden op WK voetbal deze week zijn: ‘Nederland wint en scoort over 4.5 goals’ voor 1.70 x de inleg en ‘Nederland wint en Davy Klaassen scoort’ met een notering van 1.90.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top