Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Premier League betting tips Arsenal – Liverpool: over 2.5 goals

Premier League voetbal betting | Check hieronder onze voorspellingen voor de meest interessante Premier League wedstrijden van dit weekend. Brighton knokt tegen Manchester United, Southampton zal willen laten zien niet in het rechterrijtje thuis te horen en zowel Arsenal als Liverpool wil aanhaken bij de top 4.


Bet tips Arsenal – Liverpool

De wedstrijd tussen Arsenal en Liverpool op zaterdagavond is natuurlijk een heel mooi duel dat in de Premier League op het programma staat. Het verschil tussen beide teams bedraagt maar 4 punten. Liverpool staat 7e plek en Arsenal 9e, een plaats op de ranglijst waar beide teams juist helemaal niet willen staan. Ze presteren allebei ondermaats en dit is ook een belangrijke wedstrijd om te kijken of ze nog kunnen aanhaken bij de top 4.

Je zou zeggen dat het voor Liverpool echt een must is om minimaal in de Premier League top 4 te eindigen. Arsenal heeft de laatste jaren wat meer moeite ermee om met de top mee te voetballen. Voor ons wordt dit een wedstrijd om van te smullen. Hopelijk zijn de meeste spelers blessurevrij teruggekomen van hun interlands.

Beste weddenschap is over 2.5 goals

Liverpool krijgt het voordeel van de bookmakers en winst staat genoteerd op 2.30. Thuiswinst voor Arsenal staat op 3.25. Ik denk dat beide teams aan elkaar gewaagd zijn. Arsenal heeft natuurlijk het thuisvoordeel, ook al wordt er voetbal gespeeld zonder publiek. Liverpool blijft dit seizoen verbazen hoe ze steeds weer hun punten verspelen.

De beste bet voor deze wedstrijd is Over 2.5 Goals. Dit komt doordat je op deze ploegen, in hun huidige vorm, totaal niet af kan gaan. Onvoorspelbaar, maar bij onvoorspelbare teams kunnen er juist veel goals vallen en daarom gaan we wedden op minimaal 3 goals voor 1.75 x de inleg.

Wedden op Manchester United – Brighton

Zondag 4 april 20.30 uur. Zal Manchester United sterk genoeg zijn om op tweede plaats te eindigen? Er zijn nog negen wedstrijden in de Premier League te spelen en het lijkt erop dat de tweede plek het hoogst haalbare is voor United. Toch is niets onmogelijk en zullen ze door moeten blijven strijden om hun plek veilig te stellen, want Leicester en Chelsea liggen op de loer.

Knokken voor ieder punt

Brighton vecht om in de Premier League te blijven. Ze staan nog weliswaar boven de degradatiestreep, maar het verschil met de nummer 18, Fulham, bedraagt slechts zes punten. Ieder punt wat ze kunnen pakken is belangrijk en tegen een team als United wordt dit een hele opgave.

Gokken met Asian Handicap

De voorgaande wedstrijden werd er door Brighton twee keer op rij thuis verloren van Manchester United. Brighton heeft geen goede ervaringen met dit team. Belangrijk voor Brighton is om hier maximaal 1 punt uit te slepen en dan hebben ze het goed gedaan.

Ik geloof dat Man United goed voor de dag gaat komen en ik vind de United -1 Asian Handicap @2.12 dan ook veel te hoog om niet te spelen. United speelt op eigen veld en dan zijn dit veel te hoge odds. Om deze weddenschap te winnen zal United zal met twee goals verschil moeten winnen. Wordt er gewonnen met maar 1 goal verschil dan krijg je je inzet terug. Spelen ze gelijk of verliezen ze dan is de bet helaas verloren. United for the win!

Voorspelling Southampton – Burnley

Zondag 17.00 uur. De laatste tips voor het wedden op Premier League komen uit de wedstrijd van Southampton tegen Burnley. Southampton heeft het de laatste wedstrijden zwaar en zal terug willen slaan en laten zien dat ze zeker in het linker rijtje thuishoren. Burnley doet ieder jaar in de Premier League wat het kan en dat is strijden tot het laatste moment. Vaak redden ze het daarmee en weten ze zich te handhaven in de competitie.

Beide ploegen staan op 33 punten (Southampton staat 14e en Burnley 15e) en dit is dan ook een belangrijke wedstrijd om uit te vechten wie er kan aansluiten en wie er naar beneden valt richting degradatiestreep.

Bet tip Southampton: AH goal lines

Ik geef de voorkeur toch aan Southampton. Het is natuurlijk een betere ploeg en ik denk dan ook dat ze dat in deze wedstrijd gaan laten zien. We gaan spelen voor de Asian Handicap 0.25 goal lines bet Southampton voor 1.80 x de inleg. Mocht Southampton gelijk weten te spelen dan is je inzet half verloren. Southampton moet winnen wil de weddenschap goed zijn.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top