Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Champions League tips Real Madrid – Liverpool en Bayern – PSG

Champions League voorspelling Real Madrid – Liverpool

De kwartfinale van de Champions League gaat zo van start. Real Madrid mag het vanavond opnemen tegen Liverpool en dit is dan ook een heerlijke loting. Beide teams krijgen de laatste tijd behoorlijk veel kritiek over zich heen, maar desondanks staan ze toch in de kwartfinale. Onderstaand de voorbeschouwingen met daarbij de beste tips voor het wedden op Champions League vandaag en morgen.

Real Madrid – Liverpool voorspelling

Real Madrid kent gelukkig weer een prima periode. De laatste wedstrijden werden gewonnen en daarom staan ze in de La Liga weer op een prima tweede plek. Er is dit seizoen nog niets verloren aangezien er nog altijd kans is op de landstitel en de Cup met de grote oren. Als Real Madrid één van deze twee kansen weet te pakken dan is het een succesvol seizoen en kunnen ze alle kritiek van zich af schudden. Pakt Real Madrid geen prijs dit seizoen dan kan het jaar als verloren beschouwd worden; want van een club als Real Madrid verwacht iedereen elk jaar dat er gepresteerd wordt. Deze maand wordt het de maand van de waarheid.

Beide teams aan elkaar gewaagd

Dit geldt precies voor Liverpool. Alleen voor Liverpool geldt dat ze misschien geen kampioen hoeven te worden. Maar er wordt zeker verwacht dat ze in de Premier League top 4 eindigen zodat ze ook komend jaar Champions League voetbal kunnen spelen. Daar zit gewoon het grote geld en dat is superbelangrijk voor een club als Liverpool. Beide teams zijn behoorlijk aan elkaar gewaagd.

Bet tip Real Madrid – Liverpool

De bookmakers schat de kansen van beide teams gelijk in en dat is op zich wel terecht. Ik geloof ook dat ze even sterk zijn en het ligt er een beetje aan wie het geluk kan afdwingen en de kansen kan afmaken. Want eigenlijk krijg je er daarvan in belangrijke wedstrijden als deze niet zoveel.

Bet builder BTTS en Under 4,5 goals

Benzema bij Real Madrid is in topvorm, maar Liverpool heeft Salah en Mané. Erg spannend. De Champions League weddenschap voor Real Madrid – Liverpool die we gaan spelen, en die er voor ons uitspringt, is gemaakt met de bet builder. We gaan spelen voor Both Teams to Score + Under 4.5 Goals @2.15. Dit betekent dat beide teams moeten scoren, maar dat er in totaal in de hele wedstrijd minder dan 4 goals mogen vallen wil je deze bet winnen.

Wedden op Bayern München – PSG

Woensdag 21.00 uur. Dit is natuurlijk een wedstrijd waar Paris Saint-Germain keihard revanche wil nemen. Afgelopen seizoen was dit de Champions League finale en ging PSG onderuit met 1-0 tegen het grote Bayern München. De Franse ploeg zal erop gebrand zijn deze wedstrijd te winnen.

PSG zal hopelijk op volle sterkte zijn en dit is ook hard nodig. Ze hebben hun supersterren nodig zoals Neymar en Mbappe. Deze jongens maken het verschil. Verratti op het middenveld is ook belangrijk, maar het ziet er naar uit dat hij niet meedoet helaas.

Lewandowski geblesseerd

Bayern München zal deze wedstrijd zonder Lewandowski moeten doen. Hij is geblesseerd geraakt tijdens de interlands. Een ongelooflijke gemis voor Bayern, maar waarschijnlijk speelt Gnabry op zijn plek als valse spits. Toch blijft Bayern oppermachtig of het nou met of zonder Lewandowski speelt.
Dit wordt een prachtige Champions League kwartfinale waarin natuurlijk van alles mogelijk is.

Wedden dat PSG niet verliest met Asian Handicap

Ik snap waarom Bayern favoriet is voor deze wedstrijd, maar ik denk dat de bookmakers het toch echt wel verkeerd geprijsd hebben. PSG heeft een nieuwe trainer en deze weet goed om te gaan met wedstrijden zoals deze. Pochettino heeft niet voor niks Tottenham drie jaar geleden naar de finale geleid. Ik denk dat als de sterspelers van PSG scherp zijn dat ze echt wel iets kunnen halen met deze wedstrijd en uiteindelijk het kunnen afmaken in eigen stadion.

Ik geef een lichte voorkeur aan PSG om de volgende ronde te halen. In deze wedstrijd moeten ze zorgen minimaal gelijk te spelen, maar zeker niet te verliezen. We gaan spelen voor de bet PSG +0.5 Asian Handicap @2.00. Lekkere hoge odds en PSG hoeft er alleen maar voor te zorgen dat ze niet verliezen dan is de Champions League weddenschap gewonnen.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top