Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Voorspellingen Real – Atalanta en Chelsea – Atletico Champions League

Champions League voorspellingen Real Madrid – Atalanta en Chelsea – Atletico Madrid | In de eerste wedstrijd verwachten wij goals en voor de tweede voorspellen wij dat Atletico niet gaat verliezen. Als toetje kun je misschien nog inzetten op een goal van Benzema. Check de details in de voorbeschouwing!


Gokken op Real Madrid – Atalanta Champions League

Dinsdag 16 maart 21.00 uur. Real Madrid zal een 1-0 voorsprong moeten verdedigen tegen Atalanta Bergamo en is dus nog lang niet zeker van de volgende ronde Champions League. Een 1-0 is natuurlijk een goede uitgangspositie, maar Atalanta is een ploeg dat goals voor fun maakt. Dit is een wedstrijd waarbij je op het puntje van de stoel zit!

Op voorsprong komen belangrijk

Real Madrid zal sterk voor de dag moeten komen. De goals komen dit seizoen van spits Benzema en het is belangrijk dat hij beschikbaar is – ook in deze wedstrijd. Real Madrid staat op dit moment tweede in de Primera Division en er is nog voor alles te spelen. Real weet zijn wedstrijden te winnen, maar vaak niet met meer dan 1 goal verschil. Tegen Atalanta is het belangrijk dat ze op voorsprong komen en dan de wedstrijd uitspelen.

Vuurwerk

Als Atalanta op 1-0 voorsprong weet te komen dan krijg je een hele mooie wedstrijd, de live stand is dan gelijk en Real Madrid zal dan vooruit moeten voetballen en scoren. Atalanta is een ploeg die nooit verdedigend denkt. Ze zullen altijd willen scoren – ongeacht de tegenstander en de score. Dat is natuurlijk een sterk wapen maar tegelijkertijd ook hun zwakte want als de tegenstander weet hoe je speelt, dan kun je ook heel makkelijk doelpunten om de oren krijgen. In wedstrijden van Atalanta zie je vaak hoge uitslagen met veel doelpunten. Real Madrid is gewaarschuwd, misschien zijn ze favoriet om een ronde verder te komen, maar als Atalanta als eerste weet te scoren dan verwachten wij vuurwerk.

Betting tips Real Madrid – Atalanta

Aangezien dit een wedstrijd van alles of niets is verwachten wij sowieso dat beide ploegen scoren. Atalanta weet altijd een doelpunt mee te pikken en Real Madrid is slim genoeg om ook een goal mee te pikken. We voorspellen dat er ook meer dan twee goals gaan vallen, puur omdat Atalanta zo aanvallend is ingesteld dat er van alles kan gaan gebeuren. De combinatie weddenschap die we spelen is dan ook Both Teams to Score + Over 2.5 Goals met een quotering van 1.98. Een leuke tweede bet is misschien ‘Benzema to Score’ voor 2.20 x de inleg. Als er iemand scoort dan is het topspits Benzema.

Wedden op Champions League

Lees hier alles over het wedden op Champions League, van de actuele odds tot geschikte…

Lees meer

Voorspelling Chelsea – Atletico Champions League

Woensdag 17 maart 21.00 uur. Dé wedstrijd op woensdag in de Champions League is natuurlijk Chelsea tegen Atletico. De eerste wedstrijd werd verrassend gewonnen door Chelsea met 0-1. Atletico had op eigen veld niks te vertellen en dat overkomt hen niet zo vaak – vooral op eigen veld niet. Chelsea zal dus eveneens een 1-0 voorsprong moeten verdedigen. Atletico heeft natuurlijk Suarez als spits lopen en die man heeft een neus voor de goal. Krijgt hij te veel ruimte van Chelsea, dan is het zeker raak.

Ik denk dat dit een wedstrijd kan zijn waar beide teams moeilijk tot scoren weten te komen. Atletico staat erom bekend de nul te houden en vaak te winnen met 1-0 of 2-0, zogenaamde Low Scoring games. Chelsea weet daarentegen als het op dreef is juist wel vaak te scoren.

Wedtips Chelsea – Atletico Madrid

Gezien het belang van deze wedstrijd en dat er zoveel op het spel staat, zal Atletico veel verdedigen en afwachten tot er een gaatje valt om te scoren. Als we bij de goksites kijken wat de beste weddenschap voor deze wedstrijd is dan kom ik uit op Atletico Double Chance met odds van 1.74. Dat betekent dat Atletico deze wedstrijd niet mag verliezen om de weddenschap te winnen. Het houdt niet in dat ze automatisch door zijn naar de volgende ronde, want als het 0-0 blijft (wat we niet uitsluiten) dan is de bet weliswaar gewonnen, maar gaat Chelsea door. Het is wat ons betreft de beste bet voor deze wedstrijd.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top