Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

WK winnaar voorspellen? Bet tips finale Argentinië – Frankrijk

Tips wedden op WK voetbal finale Argentinië – Frankrijk

Zondag 18 december wordt het WK voetbal 2022 afgesloten met de finale tussen Argentinië en Frankrijk. De WK finale is niet super verrassend. Gaat Messi eindelijk zijn land wereldkampioen maken of wordt het Frankrijk voor de tweede keer op rij?

Je voorspelling kan je doen bij Unibet.nl, lees verder voor onze voorbeschouwing en de betting tips voor de finale van 2022!

Wedden op WK voetbal finale Argentinië – Frankrijk

Beste bets voor dit duel
Argentinië wint
Assist of goal Messi

Argentinië heeft eigenlijk het hele toernooi amper overtuigd, maar in de halve finale tegen Kroatië waren ze bij vlagen erg goed. Met ‘ze’ bedoelen we vooral Lionel Messi, hij was echt weergaloos.

Argentijnen verdedigend prima

Kroatië begon nog goed en drukte Argentinië ver achteruit. De Argentijnen scoorden twee snelle goals vanuit de omschakeling. Vanaf dat moment was Kroatië gebroken en kon Argentinië de wedstrijd rustig uitvoetballen.

Verdedigend deed Argentinië het meer dan prima, ze zijn eigenlijk geen moment in gevaar geweest. Dit was tegen Nederland eigenlijk ook zo, tot de goals van Weghorst.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Frankrijk amper te kloppen

Frankrijk speelt vrij saai voetbal, maar staat wel voor de tweede keer op rij in de WK finale. Veel voetballiefhebbers zijn teleurgesteld in de Fransen, maar als ze wederom wereldkampioen worden maakt dat natuurlijk niks uit. Met al die sterspelers van Frankrijk verwacht men gewoon meer van het team.

Tegen Marokko had Frankrijk maar 39% balbezit, toch hadden ze wedstrijd grotendeels onder controle. Ze spelen graag vanuit de omschakeling en met spelers Mbappé en Dembele op de vleugels en Giroud als aanspeelpunt werkt dat uitstekend. Griezmann is de motor van de ploeg die vrij onzichtbaar toch erg goed speelt. Frankrijk lijkt een amper te kloppen ploeg.

Tips WK finale voorspellen Argentinië – Frankrijk

Frankrijk is in onze ogen de favoriet om het WK voetbal te winnen, maar Argentinië maakt zeker kans. Tegen Engeland ging het bijna mis en de Marokkanen kregen ook aardig wat kansen. Zeker tegen de Engelsen kwam Frankrijk erg goed weg.

Gokken op Argentinië wereldkampioen

Argentinië laat zien te groeien in het toernooi en Messi lijkt op zijn beste niveau te zitten. De verdediging van Frankrijk oogt minder solide dan op eerdere toernooien. Beide ploegen willen allereerst natuurlijk de nul houden, dus verwachten we weinig goals. Een verlenging zit er ook zeker in, maar wij gaan toch voor de overwinning van Argentinië.

Het lijkt erop dat de wereld het Messi gunt en misschien krijgt hij zelfs wel een beetje hulp van Qatar en de scheidsrechters. De beste weddenschappen bij Unibet.nl zijn wat ons betreft “Argentinië wint” en “Messi geeft een assist of scoort”.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top