Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Tips wedden op Premier League voetbal tweede kerstdag

Bet tips Premier League voetbal kerst

Het WK is voorbij en de voetbalcompetitie gaat weer van start. Op tweede kerstdag wordt er natuurlijk weer een ronde in de Engelse competitie gespeeld en dus kunnen we volop wedden op Premier League voetbal!

Brentford zal met Tottenham meteen een zware tegenstander op bezoek krijgen. Dit belooft een heerlijke wedstrijd te worden. Daags na Boxing Day speelt Chelsea tegen Bournemouth. Goals lijken in deze wedstrijd een garantie. We zijn benieuwd of Hakim Ziyech een kans krijgt…

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Tips wedden Brentford – Tottenham

Beste bet voor dit duel
Beide Teams Scoren

Brentford doet het uitstekend in de competitie. De ploeg heeft al 19 punten behaald en staat stevig in de middenmoot. Brentford heeft ook gewoon een uitstekende selectie en ze hebben tot op dit moment nog altijd hun superspits Ivan Toney weten te behouden. Wat is deze jongen goed in vorm en het is uitzonderlijk dat hij nog altijd ‘maar’ voor Brentford speelt.

De Spurs zullen op hun hoede moeten zijn, want Toney heeft vaak maar 1 kans nodig. En laat hem geen penalty schieten, want daar is hij sowieso een meester in.

Spurs mogen geen punten verspelen

Tottenham staat op het moment op de 4e plek en daar wil je in de Premier League ook staan. In ieder geval op plek 4 of hoger, want dat staat garant voor Champions League voetbal. Tottenham voelt al een tijd de hete adem in de nek van Manchester United dat een wedstrijd minder heeft gespeeld. Er mogen dus geen punten verspeeld worden, want dan kan je zomaar uit de top 4 liggen. Dit is een zeer belangrijke wedstrijd dus.

Bet tip: beide teams scoren

Aangezien dit weer de eerste wedstrijd is na het WK in Qatar en dat beide clubs vooralsnog het naar behoren doen, is de weddenschap die we gaan spelen Beide Teams Scoren. Dit is een zeer sterke bet en dat komt doordat beide teams een superspits hebben.

Brentford heeft Ivan Toney en de Spurs hebben natuurlijk Harry Kane. Beide clubs scoren gemakkelijk, maar weten niet altijd een wedstrijd te winnen. Deze weddenschap bij Unibet is de sterkste voor deze wedstrijd.

Tips wedden Chelsea – Bournemouth

Beste bet voor dit duel
Chelsea wint en Beide
Teams Scoren

Chelsea neemt het dinsdag thuis op tegen Bournemouth. De Londenaren moeten een inhaalslag gaan maken. Ze staan op een bedroevende achtste plek en daar wil het grote Chelsea natuurlijk niet staan. Het doelsaldo zit ook niet echt mee, want dat staat op 0.

Chelsea heeft 17 doelpunten gemaakt en kreeg er 17 tegen. Dit is zorgwekkend, vooral als je zoveel kwaliteit in de ploeg hebt. Wij zijn wel zéér benieuwd of Hakim Ziyech een eerlijke kans gaat krijgen. Tijdens het WK met Marokko heeft hij toch laten zien dat hij geen speler is om de bank warm te houden. We gaan het zien.

Wisselvallig Bournemouth

Bournemouth draait wisselvallig en probeert zich natuurlijk staande te houden dit seizoen. De ploeg staat 14e, maar het staat onderin zo dicht op elkaar dat je zomaar na het verliezen van een wedstrijd in de degradatiezone verkeert. Het wordt een lastige opgave deze wedstrijd, maar niks is onmogelijk. Bournemouth heeft nog altijd een goed team en het kan zeker iedere tegenstander lastig maken.

Gewaagde weddenschap

Het is een moeilijke eerste wedstrijd voor alle clubs, omdat ze een flinke onderbreking hebben gehad. Ik zie Bournemouth hier op Stamford Bridge wel een goaltje meepikken, maar ik ben bang dat ze aan het kortste eind trekken.

De bet die er voor mij deze wedstrijd uitspringt is Chelsea to Win + Both Teams to Score met een prima quotering bij Unibet. Dit is een gewaagde weddenschap, maar volgens de statistieken heeft deze weddenschap een sterke kans om binnen te komen. Er gaan goals vallen, want Chelsea heeft wat goed te maken.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top