Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Voorspelling en odds Brighton – Arsenal en Newcastle – Leeds

Premier League voetbal betting tips

Check onze uitgelichte tips voor het wedden op voetbal dit weekend. We hebben twee mooie weddenschappen voor wedstrijden in de Engelse competitie voor je geselecteerd. Inzetten kan bij:

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Brighton – Arsenal bet tips

Beste bet voor dit duel
Beide Teams Scoren en
Over 2.5 goals

Brighton blijft punten pakken. Ondanks dat de succestrainer een aantal wedstrijden geleden vertrokken, blijft de ploeg zijn spelletje goed spelen. De vorige wedstrijd knap gewonnen van Southampton (1-3). Brighton klopt weer langzaam aan om te kijken of het in de top 4 van de Premier League kan strijden met de Big Six.

Brighton heeft kans op Europees voetbal

Dat wordt natuurlijk een hele opgave want je moet dat niveau een heel seizoen kunnen vasthouden anders zak je terug in de middenmoot. Voor Brighton is eindigen in de middenmoot natuurlijk helemaal niet erg, maar als je ziet dat je kans hebt om Europees te voetballen is dat extra motiverend.

Zaterdag komt de nummer 1 op bezoek en dat is niemand minder dan Arsenal.

Arsenal kampioen?

Arsenal blijft ook winnen en staat daarom verdiend op de eerste plek. Dit is al vanaf het begin van het seizoen en je kunt wel stellen dat het de grote verassing van dit seizoen is. Ook hierbij geldt weer dat je alleen kampioen kunt worden als je het niveau een heel seizoen volhoudt. Vaak blijkt dat echter een hele moeilijke klus, maar op het moment is het zeer genieten van beide clubs die boven zichzelf uitstijgen.

Dit is een wedstrijd waar beide ploegen totaal niet voor elkaar onder hoeven te doen en het wordt een genot om naar te kijken.

Beste weddenschap Brighton – Arsenal

Dit is een wedstrijd waar beide teams geen aanpassingen gaan doen op de tegenstander. Ze willen natuurlijk hun eigen spel spelen waar ze sterk in zijn. Gezien het feit dat beide teams zo goed in vorm zijn denk ik dat dit vuurwerk gaat worden en dat er genoeg goals gaan vallen.

Wij voorspellen goals

De combinatie weddenschap Beide Teams Scoren + Over 2.5 goals kan je spelen voor 91% winst. Deze bet vind ik nog verassend hoog, aangezien in het verleden al verschillende keren is binnengekomen. Dit is één weddenschap en die houdt in dat beide teams minimaal 1x moeten scoren en daarbij moet één van de teams (of allebei) nog een keer moeten scoren wil de voorspelling goed zijn. Ik verwacht doelpunten met deze wedstrijd.

Wedden op Newcastle United – Leeds United

Over sensatie gesproken. Arsenal is op dit moment de sensatie, maar dat is Newcastle United natuurlijk ook. Op het moment van schrijven staat Newcastle United gewoon op de tweede plek van de Premier League. Wauw… De vorige wedstrijd heeft Newcastle ook wéér dik verdiend gewonnen van Leicester City en ze zijn een serieuze poging aan het doen om dit jaar een Champions League ticket te bemachtigen.

Ik denk dat iedere tegenstander, waaronder de Big Six, nog veel moeite gaan krijgen om van Newcastle United punten af te snoepen. Dit keer komt Leeds United op bezoek en deze tegenstander kan ieder punt goed gebruiken.

Moeizame wedstrijd

Leeds United staat in de Premier League op de 15e plek met 15 punten en dat is zeer riskant. Er moet punten worden gepakt anders gaan ze langzaam strijden wie er in de degradatiezone valt. Terwijl Leeds United helemaal geen slecht team heeft hoor, je merkt alleen dat de concurrentie moordend is in de Engelse voetbalcompetitie. Ik verwacht dat Leeds United een hele moeizame wedstrijd tegenmoet gaat in Newcastle.

Bet tip Newcastle – Leeds

Beste bet voor dit duel
Newcastle -1 AH bij Unibet.nl

Helaas voor Leeds, gaan we toch spelen in het voordeel van Newcastle United. Ik denk dat Newcastle deze wedstrijd gaat winnen en met meerdere doelpunten verschil. De ploeg zit in zo’n goede flow dat ze vooralsnog niet af te stoppen zijn.

Na Leeds United is de volgende tegenstander Arsenal en dat is weer een echte test. Als Newcastle gewoon netjes wint van Leeds United dan kunnen ze vol vertrouwen naar de wedstrijd van Arsenal toewerken.

Wedden met Asian Handicap

Onze betting tip voor dit duel is Newcastle United -1 Asian Handicap voor 1.75 x je inleg bij Unibet.nl. Dit houdt in dat Newcastle United met méér dan 1 doelpunt verschil moet winnen wil de bet goed zijn. Wint Newcastle United maar met 1 doelpunt verschil, dan krijg je je inzet terug. Dat is het mooie van Asian Handicap. Speelt Newcastle United gelijk of verliezen ze op eigen veld, dan is de weddenschap helaas verloren. Newcastle United for the Win!

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top