Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Tips WK troostfinale Kroatië – Marokko voorspellen

Tips wedden Kroatië – Marokko

Het WK voetbal zit er bijna op, er zijn nog maar twee wedstrijden te gaan. Natuurlijk zondag de finale tussen Argentinië en Frankrijk. Maar zaterdag wordt eerst de troostfinale gespeeld tussen Kroatië en Marokko. Twee teams die aardig wisten te verrassen dit toernooi. Kroatië is bij de online bookmakers favoriet voor de winst, wij zien het uitdraaien op een gelijkspel. Lees verder…

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Voorspelling Kroatië – Marokko troostfinale WK voetbal

Beste bets voor dit duel
Gelijkspel
Onder 2.5 goals

Kroatië was dichtbij een herhaling van het toernooi van 2018, toen ze wel de finale wisten te halen. Dit keer was Argentinië echter in de halve finale te sterk. Kroatië speelt een gek toernooi, ze wonnen namelijk maar één wedstrijd en dat was in de groepsfase tegen Canada (4-1). Verder hebben ze elke wedstrijd gelijkgespeeld, tot de wedstrijd tegen Argentinië.

Stugge ploeg

Dat laat ook direct zien wat voor ploeg het is. Kroatië is ontzettend stug, verdedigt goed, maar scoort zelf ook moeizaam. Tegen zowel Japan als Brazilië scoorden ze één keer en kregen ze één goal tegen. De Kroaten zijn aan de bal best goed, maar hebben moeite met het creëren van kansen en het afmaken daarvan.

Marokko op WK 2022 dé verrassing

Marokko is dé verrassing van het toernooi. Voor het eerst in de geschiedenis van het WK voetbal wist een Afrikaans land de halve finale te halen. Helaas voor Marokko was Frankrijk in die halve eindstrijd toch echt te sterk. Frankrijk speelde niet eens geweldig, maar Marokko was niet in staat om Frankrijk echt pijn te doen.

Het Marokkaanse team heeft vele harten over de hele wereld veroverd en kan zeker met trots terugkijken op het toernooi.

Goed verdedigen, moeite met scoren

Marokko is op vele vlakken te vergelijken met Kroatië. De Marokkanen kunnen ook goed verdedigen en doen dat met het hele team. Zelfs spelers al Ziyech en En-Nysiri verdedigen mee.

De ploeg heeft alleen wel moeite met scoren. In de groepsfase lukte dat nog vier keer, twee keer tegen Canada en België. In de knock-outfase kwamen ze niet verder dan één doelpunt tegen Portugal. Tegen Spanje werd het 0-0 en ze verloren met 2-0 van Frankrijk. Marokko had in de wedstrijd tegen Spanje maar 23% balbezit en tegen Portugal was dat 29%. Tegen Frankrijk hadden ze ineens 61% balbezit, dit kwam mede door de vroege goal van Frankrijk.

Wedden Kroatië – Marokko: weinig goals

Beide ploegen hebben eigenlijk het liefst de bal niet, maar zijn wel heel erg zeker aan de bal. Ze krijgen allebei amper goals tegen en vinden verdedigend voetballen totaal niet erg. Dit lijkt dus geen garantie voor een hele leuke wedstrijd. Wij verwachten dan ook dat het een wedstrijd wordt zonder veel doelpunten. Wat natuurlijk niet zo gek is als je kijkt naar de statistieken. Beide teams hebben veel moeite met scoren en kansen creëren.

Beide willen op WK voetbal derde worden

Het wordt wel een interessante wedstrijd. Beide landen hadden van te voren niet verwacht hier te staan en zullen de derde plek echt als een prijs zien. Meestal heeft één van de twee landen geen zin in de troostfinale, denk aan Brazilië – Nederland in 2014. Dat zal nu niet het geval zijn, aan beide kanten hebben spelers na halve finale direct gezegd dat ze de derde plek willen winnen.

Kijkend naar de eerdere resultaten van de teams in het toernooi, voorspellen wij dat er weinig goals gaan vallen en een verlenging zou ook niet heel gek zijn. We gaan bij Unibet inzetten op een gelijkspel en op maximaal twee goals.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top