Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

WK Vrouwen voorspellingen: tips gokken Nieuw Zeeland – Nederland dinsdag

Voorspellingen WK Vrouwen 2019
Tips gokken op Nieuw Zeeland – Nederland

Afgelopen vrijdag begon het WK voetbal voor vrouwen. Het Nederlands elftal begint dinsdag aan het toernooi met een wedstrijd tegen Nieuw Zeeland. Het Nederlands elftal is favoriet bij de bookmakers om de groep te winnen en hoort bij de favorieten voor een top 4 klassering (odds 2.50).

Onderaan de wedtip voor de wedstrijd. $ucces!

Voetbal vrouwen Nieuw Zeeland niet geweldig

Nieuw Zeeland is zeker geen uitblinker in het vrouwenvoetbal. Van de acht laatste oefeninterlands wisten ze er maar drie te winnen. Ze verloren van Japan en Australië, wat redelijk goede teams zijn, maar ze verloren ook van Zuid-Korea wat een van de slechtste teams van het toernooi is.

Aan de andere kant wonnen ze dan weer van Engeland en Noorwegen die worden gezien als toplanden. Nieuw Zeeland moet het hebben van kracht en power, maar technisch en tactisch zijn ze zeker niet geweldig.

Vrouwenvoetbal Nederland steeds beter

Het Nederlands vrouwenelftal won het afgelopen EK en wil nu door met het winnen van het WK Vrouwen. De Oranje Leeuwinnen blijven zich ontwikkelen en ze lijken steeds beter te gaan voetballen.

Zege oefeninterlands

De laatste drie oefeninterlands werden allemaal simpel en overtuigend gewonnen. Zo wonnen ze met 2-0 van Mexico, 7-0 van Chili en 3-0 van Australië. Met name die overwinning op Australië was knap, aangezien dat ook een van de betere landen is in het vrouwenvoetbal.

Voorspellen Nieuw Zeeland – Nederland

Tijdens de Algarve Cup ging het nog niet zo goed maar het lijkt nu allemaal te klikken in de groep. Met de aanvallers die Nederland heeft tegen het matige team van Nieuw Zeeland moet Nederland gewoon een grote uitslag neerzetten.

Wedden op voetbal? Spelers als Vivianne Miedema, Lieke Martens, Van de Donk en Van de Sanden kunnen allemaal makkelijk scoren en Nederland creeërt eenvoudig kansen. Daarom zetten wij middels een handicap weddenschap in op een grote overwinning van Nederland.

Nederland -2 goals voor 2.00 x je inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top