Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Voorspellingen EK kwalificaties dinsdag: combi bet met hoge odds

Voorspellingen EK kwalificaties
Tips gokken op voetbal dinsdag 11 juni

Vandaag worden de laatste EK kwalificatiewedstrijden gespeeld van ronde 4. Op deze laatste avond neemt Rusland het tegen Cyprus op, speelt Finland tegen Liechtenstein en ontvangt Hongarije het Wales van Bale.

Voor elk van deze voetbalwedstrijden heb ik bij de bookmakers een mooie weddenschap gevonden, die samen een goed combi bet vormen. Hieronder de voorbeschouwingen met afsluitend de combo. Check wedden op EK voetbal voor de favorieten van EURO 2020. $ucces!

EK kwalificatie Liechtenstein – Finland

Deze landen komen uit in EK kwalificatiegroep J en speelden allebei al drie wedstrijden. Finland doet het tot nu toe niet onaardig en staat tweede in de poule. Zo wisten zij van zowel Bosnië als Armenië te winnen. Alleen Italië was tot nu toe te sterk (2-0).

Liechtenstein daarentegen bewijst tot nu toe de zwakste in de poule te zijn en staat na drie wedstrijden nog op nul punten. Daarnaast hebben zij 11 doelpunten tegen en vonden zij nog geen een keer het net.

Gokken op Finland met handicap

Aangezien zij momenteel erg goed bezig zijn, verwacht dat Finland aan het langste eind gaat trekken. Ook zijn de Finnen kwalitatief velen malen beter dan de tegenstander van vandaag en mijn voorspelling is dat zij met minimaal twee goals verschil gaan winnen. De beste weddenschap is een gokken met een handicap. Geef je de Finnen een denkbeeldige achterstand mee van 0-1 bij aanvang, dan stijgen de quotering maar liefst 35%.

Wedstrijd Rusland – Cyprus

De volgende wedstrijd die ik graag met jullie wil bespreken is de EK kwalificatie Rusland en Cyprus. Waar Rusland twee dagen geleden nog van San Marino wist te winnen met 9-0, kon Cyprus net geen vuist maken tegen Schotland. De Schotten wisten in de laatste minuten te scoren en versloegen de Cyprioten met 2-1.

De Russen hebben vertrouwen opgedaan tegen het zwakke San Marino en zullen ook vandaag weer proberen veel te scoren. Ik verwacht echter dat dat vanavond een stuk lastiger wordt. Cyprus is namelijk een stugge ploeg die grote landen als Rusland vaak een lange tijd kan afstoppen.

Inzetten op maximaal 3 goals

Eerder speelde Cyprus tegen België, waarbij de Belgen maar met 2-0 wisten te winnen. Een uitstekende prestatie voor Cyprus, dat niet dezelfde middelen heeft als België en Rusland. Ik verwacht dan ook wel dat Rusland gaat winnen, maar niet met zulke cijfers als tegen San Marino. Ik raad jullie daarom aan om op minder dan 4 doelpunten te wedden, wat je een redelijke quotering oplevert bij bookmaker Mr Green Sport.

Voorspellen EK kwalificatie Hongarije – Wales

De laatste betting tip die de combinatie weddenschap compleet zal maken betreft de EK kwalificatie Hongarije – Wales. Hongarije staat momenteel met zes punten bovenaan in poule E en doet het dus erg goed. De Hongaren laten zowel Kroatië als Wales achter zich. Dit hebben zij mede te danken aan de zege op Kroatië – een uitstekende prestatie.

Dinsdagavond is het de beurt aan Wales om het de Hongaren zo lastig mogelijk te maken. Wales zelf draait de laatste weken niet geweldig, waardoor er kansen liggen voor Hongarije om de wedstrijd te winnen.

Wedden op goals

Het is naar mijn mening toch lastig om in deze wedstrijd een winnaar aan te wijzen aangezien Wales kwalitatief beter is dan Hongarije. Daarom raad ik jullie aan om ook bij deze wedstrijd, om op goals te wedden. Ik verwacht dat er minimaal 2 doelpunten gaan vallen.

Voetbal wedden tips samenvoegen

Wanneer je de bovenstaande drie voetbal wedden tips bij elkaar voegt, krijg je naar mijn idee een goede combi bet. De totale quotering komt op 3.36, waardoor jij je inzet dus kan verdrievoudigen!

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top