Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Beste weddenschappen Copa America: gokken op Brazilië

Beste weddenschappen gokken op Copa America 2019

Voetbal – Komend weekend gaat de Copa America van start. Toplanden als Brazilië en Argentinië nemen het op tegen onder andere Chili, Uruguay en Colombia om kampioen te worden van Zuid-Amerika.

Bij de bookmakers is Brazilië @2.15 favoriet voor de titel. Gokken op Argentinië levert je 4.75 x je inleg op bij een goede voorspelling. Lees verder voor de tips voor de eerste wedstrijden. $ucces!

Gokken op voetbal | Getty

Copa America: Brazilië – Bolivia

Zaterdag 15 juni 2.30 uur. Het toernooi wordt vannacht geopend door thuisland Brazilië dat het opneemt tegen Bolivia. Brazilië wist de Copa America al acht keer te winnen, wat ze op de derde plek zet van de ranglijst allertijden. Brazilië is dit jaar wederom één van de favorieten.

Ook zonder Neymar blijft Brazilië favoriet

Dé sterspeler ontbreekt echter bij Brazilië. Neymar raakte onlangs geblesseerd en zal waarschijnlijk niet meer deelnemen aan het toernooi. Maar ook zonder Neymar is Brazilië geweldig. Spelers als Coutinho, Firmino, Neres, Jesus, Willian en nog wel meer kunnen allemaal het verschil maken.

Brazilië is ook goed in vorm. Ze zijn sinds de uitschakeling op het WK ongeslagen. Ze wonnen negen wedstrijden en er werd één keer gelijk gespeeld. De laatste oefeninterland wonnen ze met 7-0 van Honduras.

Team Bolivia uitermate zwak

Bolivia is één van de zwakste landen op het Zuid Amerikaanse voetbaltoernooi. Bolivia heeft al acht wedstrijden op rij niet gewonnen. In het nationale elftal speelt geen een grote ster en weinig voetbalkenners zullen één van de basisspelers op kunnen noemen. Bolivia kon niet tot scoren komen tegen Irak, de Verenigde Arabische Emiraten en Zuid-Korea. En dat zijn zeker geen geweldige ploegen…

Prima odds wedden op Brazilië

Brazilië is natuurlijk de grote favoriet en wij verwachten dat ze ook een dikke overwinning neer gaan zetten. Ze spelen in het eigen land dus zal het stadion vol zitten en ze zullen de fans wat willen laten zien.

We verwachten dat Bolivia niet gaat scoren en Brazilië wel. Voor die voorspelling krijg je bij de bookmakers de prima quotering van 1.80 De tweede weddenschap die we je tippen is gokken op Brazilië met een -3 goal handicap. Weten ze ondanks de virtuele achterstand toch te winnen, dan pak je bij de bookies 2.20.

Brazilië wint zonder tegengoal voor 1.80 x je inleg

Brazilië -3 goals voor 2.20 x je inleg

Venezuela – Peru Copa America

Zaterdag 15-06 21:00 uur. De eerste wedstrijd die wij in Europa ook makkelijk kunnen volgen is Venezuela tegen Peru. Deze twee teams nemen het in onze avond op tegen elkaar.

Venezuela is geen groot voetballand, maar heeft zeker kans om in de Copa America door te gaan in de poule met Brazilië, Peru en Bolivia. De vorm van Venezuela was lange tijd niet goed, zo verloren ze 3-1 van Mexico en werd het 1-1 tegen Ecuador. Maar daarvoor wonnen ze met 3-1 van Argentinië en ze wonnen in de laatste oefenwedstrijd met 3-0 van de Verenigde Staten.

Peru niet in vorm

Peru heeft twee sterren in het team: Jefferson Farfan en Renato Tapia. Met name Farfan heeft natuurlijk op hoog niveau gespeeld, maar is ondertussen wel redelijk op z’n retour.

Peru is de laatste tijd niet in vorm. Ze verloren drie van de laatste vijf duels. Ze verloren van El Salvador, Costa Rica en Colombia, er werd wel gewonnen van Paraguay en in een andere wedstrijd tegen Costa Rica.

Gokken op goals

Beide ploegen maken kans op de tweede plek achter Brazilië. Peru is bij de bookmakers favoriet voor deze wedstrijd, maar het is lastig om te voorspellen wie er gaat winnen. Wel verwachten we een aantal goals. Beide ploegen krijgen veel goals tegen en spelen vrij aanvallend. We verwachten dan ook een mooie wedstrijd met goals aan beide kanten. Voor het wedden op voetbal is de beste weddenschap voor dit duel gokken op minimaal drie doelpunten + beide teams scoren:

Over 2.5 & BTS voor 2.00 x je inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top