Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Nederland – Kameroen WK Vrouwen wedtips: winst en max 3 goals

Voorspellen Nederland – Kameroen WK Vrouwen
Tips gokken op Nederland

Vandaag, zaterdag 15 juni, is het weer zover en mogen de Oranje Leeuwinnen voor de tweede keer aantreden op het WK Vrouwenvoetbal in Frankrijk. Dinsdag speelden de Nederlandse vrouwen hun eerste wedstrijd en ze wisten met een beetje geluk die wedstrijd over de streep te trekken.

Vandaag is Kameroen aan de beurt. Weet Nederland deze wedstrijd te winnen dan zijn ze zo goed als zeker van de volgende ronde. Hieronder de voorbeschouwing Nederland – Kameroen met afsluitend met een paar goede weddenschappen.

Nederland op WK Vrouwen kan beter

Nederland speelde eerste wedstrijd op het WK Vrouwen tegen Nieuw-Zeeland. Dit was een enorm rommelige wedstrijd met veel balverlies aan de kant van Oranje. Nieuw-Zeeland kwam er dan ook een aantal keren goed uit, maar kwam gelukkig niet tot scoren. In de laatste minuut van de extra speeltijd was het dan toch raak voor Nederland en werd het 0-1.

Er werd van die afgelopen wedstrijd door iedereen toch iets meer verwacht. Veel mensen waren ervan overtuigd dat Nederland Nieuw-Zeeland wel even zou oprollen, maar dat bleek echter niet het geval. De Oranje Leeuwinnen zullen de komende wedstrijd tegen Kameroen iets meer moeten laten zien, willen zij de stugge ploeg verslaan.

Nederland – Kameroen: Oranje is gewaarschuwd

Kameroen speelde in de eerste wedstrijd tegen Canada. Canada wordt gezien als een van de favorieten voor de titel (zie wedden op WK voetbal voor de odds bij de bookmakers) en de verwachting was dat de Canadese vrouwen over Kameroen heen zouden lopen. Ook dit bleek niet het geval; Canada wist maar met 1-0 te winnen. Een goede prestatie voor de Kameroense vrouwen, maar helaas zonder resultaat.

Wil Kameroen nog wat betekenen in de volgende ronde van het WK Vrouwenvoetbal dan zullen zij moeten winnen van Nederland. Oranje is echter gewaarschuwd voor de Kameroense vrouwen. Ze zullen er hard in gaan, net als tegen Canada.

Druk Oranje Leeuwinnen

Voorafgaand het WK Vrouwen werden de Nederlandse dames gezien als een van de kanshebbers voor de titel. Dit hebben zij met het slordige spel tegen Nieuw-Zeeland echter nog niet bewezen. Ik vermoed dat de druk die bij de Oranje Leeuwinnen ligt hier de oorzaak is. Voor het WK hebben zij laten zien uitstekend te kunnen voetballen en wisten zij potentiële kanshebbers op de WK titel te verslaan. Hopelijk kunnen ze zich herpakken tegen Kameroen, maar dat zal erg lastig worden. Kameroen is een erg stugge ploeg die niet bang is om een overtreding te maken.

En nog meer druk voor Kameroen

Waar Nederland zaterdag hopelijk iets minder druk voelt door de winst in de eerste wedstrijd, zal Kameroen deze wedstrijd nog meer druk voelen dan tijdens de eerste. De Afrikaanse vrouwen moeten namelijk winnen om de volgende ronde te kunnen bereiken. Zij zullen opportunistischer moeten spelen tegen Nederland, zeker in de tweede helft als het nog gelijk staat. Mochten de Oranje leeuwinnen hieronder uit voetballen, maken zij goede kans om te winnen.

Gokken op Nederland – Kameroen

Na de wedstrijd van Nederland tegen Nieuw-Zeeland gezien te hebben, verwacht ik in dit duel niet meer dan 3 doelpunten. Ik vermoed dat Nederland zenuwachtig gaat beginnen. De druk bij Oranje is hoog en daar kunnen de speelsters niet allemaal even goed mee omgaan. Daarom raad ik jullie aan om op doelpunten te wedden; maximaal drie. Kameroen is zoals gezegd een erg stugge ploeg waardoor ik verwacht dat deze weddenschap bijna niet mis kan gaan.

Inzetten op goals 1e helft

Een in mijn ogen nog iets veiligere bet, is het gokken op doelpunten in de eerste helft. Beide teams zullen elkaar in het begin van de wedstrijd nog even af willen tasten en afwachten wat de tegenstander gaat doen. Dit zal resulteren in weinig goals voor rust, wat je nog een prima quotering oplevert van 1.50 bij bookmaker Mr Green Sport.

Voorspelling winst Nederland WK Vrouwen

Naast dat ik weinig doelpunten verwacht, denk ik wel dat de Oranje Leeuwinnen aan het langste eind gaan trekken. Ik verwacht dat Nederland – Kameroen in de rust nog gelijk staat waardoor beide teams in de tweede helft meer risico gaan nemen.

Nederland zal uiteindelijk het net vinden en Kameroen in de gevarenzone duwen. In de laatste vijf minuten scoort Nederland nog een keer, waardoor zij de wedstrijd met 2-0 winnen. Mocht je met een WK Vrouwen weddenschap iets meer risico willen nemen, kan je Nederland op een correct score 2-0 zetten. De odds zijn aantrekkelijk.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top