Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Nederland – Canada WK Vrouwen 2019: winst Oranje voorspellen

Gokken op Nederland – Canada WK Vrouwen
Voorspellingen Wereldkampioenschap voetbal vrouwen

Vandaag, donderdag 20 juni, speelt Nederland alweer haar laatste groepsduel van het WK vrouwenvoetbal. De Oranje dames nemen het op tegen Canada. Beide ploegen zijn al zeker van de volgende ronde, maar strijden onderling nog om de eerste plaats.

Onze voorspelling voor het wedden op Nederland – Canada vind je onderaan. $ucces!

Tips wedden op Nederland - Spanje vriendschappelijke interland voetbal

Nederland WK voetbal vrouwen 2019

Nederland heeft op het WK Vrouwen nog niet echt weten te overtuigen, het niveau dat ze haalden op het afgelopen EK is nog niet bereikt. Toch staan de dames “gewoon” eerste in de groep met zes punten uit twee wedstrijden.
Tegen Nieuw-Zeeland kwam Oranje maar een keer tot scoren, maar in de laatste wedstrijd tegen Kameroen werd drie keer het net gevonden. Nederland speelde ook in die wedstrijd niet goed, maar creëerde wel makkelijker kansen.

Wellicht wat minder spanning

Het lijkt erop dat het Nederlands vrouwenelftal toch met wat spanning speelde. Tijdens de vorige eindrondes werd er niks van ze verwacht, terwijl heel Nederland nu zo’n beetje ervan uitgaat dat ze wereldkampioen worden. Nu de Oranje Leeuwinnen in ieder geval verzekerd zijn van de volgende ronde zullen ze ongetwijfeld wat relaxter kunnen voetballen.

Vrouwen Canada in vorm

Canada is zowel bij de vrouwen als mannen geen groot voetballand. De Canadese vrouwen zijn wél al tijden goed in vorm. De laatste keer dat ze verloren was op 18 oktober 2018 tegen Amerika, daarna zijn ze al negen wedstrijden op rij ongeslagen, waarvan ze er maar twee niet wonnen.

Wel moet erbij gezegd worden dat de Canadese vrouwen vooral oefenden tegen slechte landen zoals, Nigeria, Mexico en Schotland. In de laatste wedstrijd tegen Nieuw-Zeeland was Canada zeker de beste ploeg, ze hadden 69% balbezit, zes schoten op doel en maar liefst zeven grote kansen. Uiteindelijk wonnen ze dan ook met 2-0.

Nederland – Canada WK Vrouwen voorspellen

Canada wil net als Nederland op balbezit spelen en spelen aanvallend voetbal. Dit ligt Nederland een stuk beter dan teams die zich ingraven, zoals Nieuw-Zeeland en Kameroen.

Wedden op voetbal? Wij verwachten dat Nederland deze wedstrijd gaat winnen. Ze zullen meer ruimte krijgen om te voetballen en spelers als Van de Sanden en Martens zullen hier zeker gebruik van maken. Gokken op winst Nederland levert je 2.70 x je inleg op bij een goede voorspelling. Canada is bij de bookmakers de nipte favoriet met een quotering van 2.65.

Nederland wint @2.70 bij Mr Green Sport

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top