Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

WK Vrouwen Nederland – Japan: gokken op winst + goal Miedema

WK Vrouwen Nederland – Japan voorspellingen
Gokken op Nederland dinsdag 25 juni

De Oranje Leeuwinnen beginnen vandaag aan de knock-out fase van het WK vrouwenvoetbal. De verwachtingen rondom het elftal zijn hoog en vandaag moeten ze het echt laten zien. In de achtste finales spelen ze tegen Japan.

Nederland is bij de bookmakers favoriet en wij verwachten ook een goal van Vivianne Miedema! Onderaan onze betting tip waarmee je 2.50 x je inleg pakt.

Nederland WK Vrouwenvoetbal 2019

Nederland werd eerste in de groep met Canada, Kameroen en Nieuw-Zeeland. Alle wedstrijden werden gewonnen en naarmate het toernooi vorderde werd er ook beter gevoetbald – zo werd er tegen Canada bij vlagen prima gespeeld.

Prima wissels Oranje Leeuwinnen

Een grote kracht van het Nederlands elftal dit toernooi zijn de wisselspelers. Tegen Nieuw-Zeeland kwam Jill Roord erin en scoorde ze de winnende goal en tegen Canada werd Berensteyn de supersub. Met name Berensteyn brengt ontzettend veel energie, drang naar voren en gevaar wanneer ze invalt.

Een goede bank hebben is altijd belangrijk tijdens een toernooi en Nederland lijkt één van de weinige landen die met wissels echt het verschil kan maken.

Toppers Nederlands vrouwenelftal

In het Nederlands elftal zijn Viviane Miedema, Lieke Martens, Shanice van de Sanden en Jackie Groenen belangrijke pijlers bij het aanvalsspel.

Jackie Groenen

Jackie Groenen is de verbinding tussen de verdediging, middenveld en aanval. Groenen begon het toernooi nog wat matig, maar tegen Canada was ze weer de oude. Ze zet goed druk naar voren en ziet altijd de ruimte voor een steekpass.

Lieke Martens en Shanice van de Sanden

Martens en Van de Sanden zijn nog niet zo goed in vorm, maar blijven natuurlijk met hun snelheid en individuele klasse altijd gevaarlijk.

Viviane Miedema

Wie wel het hele toernooi al prima in vorm is is Viviane Miedema. De topscorer allertijden van Oranje wist twee keer te scoren en lijkt in topvorm. Waar ze vroeger alleen de bal moest afmaken kan ze nu ook goed meevoetballen en haar eigen kansen creëren.

Knock out fase WK vrouwen Japan niet verrassend

Japan werd tweede in hun groep, achter Engeland en boven Argentinië en Schotland. Japan is in het vrouwenvoetbal al tijden een groot land, maar doet het de laatste jaren minder goed. Dat ze zijn doorgegaan naar de knock out fase is geen verrassing, simpelweg omdat Argentinië en Schotland bij de slechtste teams van het WK Vrouwen horen.

Japan wist alleen te winnen van Schotland, ze speelden gelijk tegen Argentinië en verloren 2-0 van Engeland. Japan probeert wel naar voren te voetballen, maar kan zich ook helemaal ingraven.

Idem in de wedstrijd tegen Oranje

Wij verwachten dat ze dit gaan afwisselen in de wedstrijd tegen Oranje. Zo speelden ze ook tegen Engeland, soms naar voren druk zetten en daarna juist weer met het hele team achterover hangen. Aanvallend is het niet best bij de Japanners, ze wisten nog maar twee keer te scoren en kwamen in twee wedstrijden niet tot doelpunten.

Voorspellingen Nederland – Japan WK Vrouwen

Het Nederlands vrouwenelftal is zeker de favoriet, als ze de fases waarin Japan druk gaat zetten overleven en juist gebruiken om sneller naar voren te voetballen dan moeten ze gewoon winnen.

Wij verwachten dan ook een overwinning vandaag op het WK Vrouwen voor Nederland. Japan is niet meer het top land als vroeger. Ze hadden het al moeilijk tegen Argentinië en Schotland.

Gokken op Nederland + goal Miedema

Met het wedden op WK voetbal zetten wij ons geld ook in op een goal van Miedema. Tegen Canada was Miedema al dichtbij met een paar goede acties. Tegen Japan kan ze ook nog eens gebruik maken van haar kopkracht, waar ze in Japan niet bepaald bekend om staan. Een goede voorspelling levert je 2.50 x je inleg op bij bookmaker Mr Green Sport. $ucces!

Nederland wint & Miedema scoort @2.50

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top