Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Italië – Nederland WK Vrouwen kwartfinale: goals, winst en kaart

Gokken op Italië – Nederland WK Vrouwen
Voorspellingen voetbal

Zaterdagmiddag om 15.00 uur gaat het avontuur van het Nederlands elftal op het WK vrouwenvoetbal verder. Ze nemen het in de kwartfinale op tegen Italië. Waar Nederland als favoriet gold om de groep te winnen, hadden de meeste mensen dat niet van Italië verwacht. Italië wist te verrassen en dus zullen de Oranje Leeuwinnen moeten waken voor onderschatting.

Onderaan onze tips voor de weddenschappen Italië – Nederland. $ucces!

De kracht van Italië op het WK Vrouwen

Italië wist dus te verrassen; ze werden eerste in een poule met Australië, Brazilië en Jamaica. De Australische vrouwen werden vooraf gezien als favoriet en ook de Braziliaanse dames werden door veel mensen hoger ingeschat dan de Italiaanse. Maar door verdedigend goed te staan en pijlsnelle counters uit te voeren wisten ze de favorieten te verrassen en te verslaan. Daar ligt de kracht van Italië.

Kansen creëren en niets weggeven

In de achtste finale tegen China had Italië maar 37% balbezit, maar gaf het geen een grote kans weg. Zelf creëerden ze een stuk meer, ze hadden zeventien schoten waarvan vijf op doel. Ze wisten dus twee keer te scoren en gaven vrijwel niks weg. Nou is China ook geen team gebleken dat makkelijk scoort, zij wisten het hele toernooi maar twee keer het doel te treffen. Tegen Brazilië en Australië kreeg Italië beide keren wel een tegengoal.

Nederland met geluk door op WK Vrouwen

Nederland is op het WK voetbal weer een ronde verder, maar het spel is nog altijd niet van het niveau als tijdens het EK. Tegen Japan had Nederland behoorlijk wat geluk nodig om door te gaan. Oranje begon nog goed in de eerste helft, maar gaf het na de 1-0 eigenlijk uit handen en de Japanners waren steeds gevaarlijker.

Verdedigend is Oranje niet best

Vlak voor rust werd het eindelijk 1-1, een goal die in de lucht hing. In de tweede helft gebeurde eigenlijk hetzelfde. Nederland begon sterk, maar zakte ook weer ver weg. Ze hadden geluk dat Sari van Veenendaal goed in vorm was en dat de spelers van Japan niet kunnen scoren. De Nederlandse vrouwen hadden enorme kansen, maar schoten o.a. op de lat en vaak recht op de keeper. Uiteindelijk kreeg Nederland heel gelukkig een penalty mee in de 88e minuut die benut werd door Lieke Martens.

Bij vlagen was het aanvalsspel prima, maar verdedigend was het dus weer niet best.

Italië – Nederland WK Vrouwen: winst

Zoals al eerder aangegeven dit toernooi is de voorhoede van Nederland veruit het sterkst. Aan de ene kant komt dat goed uit omdat je tegen Italië niet makkelijk scoort, aan de andere kant scoort Italië zelf wel makkelijk en hebben ze weinig kansen nodig.

De verdediging van Nederland geeft veel ruimte weg en heeft al drie goals tegen gekregen in vier wedstrijden op het WK Vrouwen. Wij verwachten een erg spannende wedstrijd, waarbij beide teams zeker gaan scoren. Nederland zal zorgvuldig moeten zijn in balbezit om de counter van de Italianen te voorkomen. Wij verwachten dat dit grote delen van de wedstrijd zal lukken, maar natuurlijk niet het hele duel.

De beste weddenschappen

Het Nederlands vrouwenelftal is zeker wel het betere team en onze voorspelling is dat zij ook deze wedstrijd zullen winnen. Gokken op een goal voor beide ploegen en winst van Oranje levert je bij de bookmakers 3.50 x je inleg op. Ook tippen we je in te zetten op minimaal drie doelpunten. De quotering hiervoor is 2.05.

Over 2.5 goals voor 2.05 x je inleg

Beide teams scoren + winst @3.50

Gokken op een kaart voor Spitse

Sherida Spitse is de breker van het middenveld. Zij moet de counters van Italië al op het middenveld stoppen, maar dat gaat haar nooit de hele wedstrijd lukken. Ze zal waarschijnlijk wel eens aan de handrem moeten trekken en daarom zetten wij in op ‘Spitse krijgt een kaart’ met mooie odds van 4.20.

Spitse krijgt een kaart @4.20

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top