Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Voorspellingen Nederland – Zweden halve finale WK voetbal vrouwen

Gokken op Nederland – Zweden
Voorspellingen WK Vrouwen halve finale

Vandaag, woensdag 3 juli om 21.00 uur spelen de Oranje Leeuwinnen in de halve finale van het wereldkampioenschap voetbal voor vrouwen. Ze strijden tegen Zweden om een plek in de finale. Waar Zweden verrassend tot de halve finale van het WK Vrouwen is doorgedrongen, was het voor Nederland toch wel de verwachting.

Onderaan onze twee wedden op voetbal tips Nederland – Zweden. Winnaar WK voorspellen? Nu inzetten op een titel voor Oranje levert je 6.00 x je inleg op.

Voorspellingen Nederland - Zweden halve finale WK voetbal vrouwen bookmakers | Getty

WK Vrouwen: Nederland raakt in vorm

Nederland is nu op een eindtoernooi elf wedstrijden op rij ongeslagen. Op dit WK Vrouwen spelen ze nog wat wisselvallig, maar lijken ze wel steeds beter in vorm te raken. Tegen Italië in de vorige wedstrijd was Nederland duidelijk de betere en hadden ze eigenlijk weinig moeite met de Italiaanse dames. Oranje had 63% balbezit, creëerde veel kansen en gaf maar twee grote kansen weg.

Lieke Martens op dreef

Wat voor Nederland ook belangrijk is, is dat Lieke Martens beter in vorm raakt. Tegen Italië was ze veel dreigender dan in de eerdere wedstrijden. Naast dat Nederland goed kan voetballen, zijn ze supergevaarlijk uit dode spelsituaties. Met de lengte van die we hebben en de goeie trap van Spitse hebben we nu al vier goals gemaakt uit voorzetten van dode spelmomenten.

Zweden verrast op WK Vrouwenvoetbal

Zweden is op het WK Vrouwenvoetbal de grootste verrassing. In de groep wonnen ze van Thailand en Chili en verloren ze van de Verenigde Staten. Daarna wisten ze verrassend te winnen van Canada en in de kwartfinale schakelden ze zelfs Duitsland uit. In die wedstrijd hadden ze wel het nodige geluk.

Duitsland had 67% balbezit en had ook mogelijkheden om goede kansen te creëren, maar ze kregen het niet voor elkaar. Zweden wist zelf twee keer te scoren uit een counter, maar werd verder niet heel erg gevaarlijk.
Tegen Canada was het in de achtste finale eigenlijk hetzelfde verhaal. Canada had de bal, maar wist uiteindelijk niet tot echt grote kansen te komen.

Nederland wint voor 2.25 x je inleg

Wedden WK Vrouwen Nederland – Zweden

Ook in de halve finale WK Vrouwen is Nederland in onze ogen de favoriet. Net als tegen Italië zal Nederland het balbezit hebben en vanuit hier de controle op de wedstrijd pakken. Tegen Italië liet Nederland zien de counters er goed uit te kunnen halen en voetballend is Nederland op dit moment beter dan Canada en Duitsland.

Tips beste weddenschappen

Nederland zal dus zeker weten te scoren, lukt het niet uit veldspel dan hebben we altijd nog de dode spelmomenten. Mijn tips voor het gokken op Nederland – Zweden zijn ‘winst Nederland’ met de riante quotering van 2.25 en ‘Miedema scoort’ voor 2.50 keer je inleg.

Miedema staat er op het moment dat het echt moet en is het hele toernooi al levensgevaarlijk voor de goal. Wij verwachten dat ze ook in deze wedstrijd weer tot scoren komt.

Goal Miedema @2.50 bij Mr Green Sport

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top