Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Verenigde Staten – Nederland finale WK Vrouwen 2019 voorspellingen

Gokken op Verenigde Staten – Nederland WK Vrouwen
Voorspellingen finale WK Vrouwenvoetbal 2019

De Oranje Leeuwinnen hebben het gehaald, de finale van het wereldkampioenschap voetbal voor vrouwen! Een hele knappe prestatie, maar ze willen natuurlijk nog meer. Zondag nemen ze het op tegen de Verenigde Staten in de finale.

De VS is al jaren een absoluut topland in het vrouwenvoetbal en is ook de regerend wereldkampioen. Nederland is een land in opkomst, met het Europees kampioenschap als hoogtepunt tot nu toe.

Onderaan de tips voor het wedden op voetbal VS – Nederland. $ucces!

Verenigde Staten - Nederland finale WK Vrouwen 2019 voorspellingen | Getty

Finale WK Vrouwen VS – Nederland

De VS heeft dit toernooi bij vlagen geweldig gevoetbald, maar heeft het ook best vaak lastig gehad. Het begon allemaal met die bizarre wedstrijd tegen Thailand die de VS maar liefst met 13-0 won! Daarna werd er in de groep ook eenvoudig gewonnen van Chili en Zweden.

In de knock-out fase van het WK Vrouwen werd het echter moeilijker. Ze wonnen drie keer op rij met 2-1. Met name de achtste finale en kwartfinale waren niet geweldig. Van Spanje hoort de VS gewoon dik te winnen en tegen Frankrijk hadden ze het zwaar en had het muntje ook de andere kant op kunnen vallen.

Tegen Engeland uitmuntend

In de halve finale tegen Engeland liet Amerika weer zien hoe goed ze kunnen voetballen. Het tempo, de kracht en de nauwkeurigheid in die wedstrijd was veruit het beste wat er dit toernooi te zien was.

Voor Amerika was het fijn dat Engeland mee voetbalde, zodat ze ruimte hadden om in de tegenaanval toe te slaan. Dat deden ze dan ook twee keer. Verdedigend had de VS eigenlijk niet zoveel te duchten van Engeland. Ze kregen weliswaar een goal tegen en een buitenspelgoal, maar echt grote kansen gaven ze niet weg. Engeland bleef in de wedstrijd door de topvorm van spits White.

Oranje Leeuwinnen geluk op WK vrouwen

Nederland heeft op het WK Vrouwen nog niet het niveau van het afgelopen EK gehaald. Alleen de tweede helft tegen Italië speelden de vrouwen echt goed. In de groepsfase had Nederland weinig tegenstand en was het spel erg langzaam en onnauwkeurig.

Mazzel

In de eerste knock-out wedstrijd tegen Japan had Nederland al het geluk van de wereld. Met ballen op de paal van Japan en zelf een gelukkige goal en makkelijke penalty.

Daarna speelde Nederland tegen Italië wat dus wel een goede wedstrijd was, met name de tweede helft. Ze gaven in die wedstrijd niks weg en wisten genoeg te creëren. De halve finale tegen Zweden was weer zenuwslopend. Bij vlagen werd Nederland volledig terug gedrukt, maar ook Oranje werd af en toe gevaarlijk.

Jackie Groenen scoort tegen Zweden

Het was qua spel een bijzonder slechte wedstrijd maar de spanning was groot. Ook in deze wedstrijd had keepster Sari van Veenendaal een engeltje op de goal – met een bal op de paal in de laatste minuten. In de verlenging had Nederland pas echt de overhand en uiteindelijk maakte Jackie Groenen de bevrijdende en laatste treffer.

VS favoriet WK vrouwenvoetbal finale

De VS is in de finale van het WK Vrouwen de grote favoriet, ze spelen geweldig voetbal. Nederland zal waarschijnlijk mee gaan voetballen, waardoor ze juist Amerika de ruimte geven.

Daarnaast ligt de zwakte bij Nederland achterin en met name op de backposities. Amerika heeft met Rapinoe, Press en Heath juist spelers die bijzonder goed zijn op de vleugel. Daar kan Amerika dus Nederland zeker pijn doen.

WK Vrouwen voorspellingen bookmakers

Aan de andere kant hebben wij met spelers als Miedema en Martens wel spelers die uit het niets kunnen scoren. Wij verwachten een doelpuntrijke WK Vrouwen finalewedstrijd, met goals aan beide kanten. Waar Amerika uiteindelijk toch vrij simpel aan het langste eind gaat trekken. Ze hebben simpelweg veel meer kwaliteit.

Mijn tips voor het gokken op de voetbal finale zijn: Amerika wint en beide teams scoren voor 2.50 x je inleg + de handicap weddenschap ‘Amerika wint -1 goal’ met een quotering bij de bookmakers van 2.20. Je wint die weddenschap als de Verenigde Staten wint ondanks een virtuele achterstand van 1 goal bij aanvang van de finale.

Amerika wint -1 goal handicap @2.20

Winst VS + BTTS voor 2.50 x je inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top