Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Voorspellingen Senegal – Algerije finale Afrika Cup 2019

Voorspellingen Africa Cup of Nations finale
Senegal – Algerije 18 juli 2019

Vrijdagavond staat de laatste grote wedstrijd van het seizoen 2018-2019 op het programma, namelijk de finale van de Africa Cup of Nations. Senegal en Algerije nemen het op voor de eindzege. Beide ploegen werden vooraf samen met Egypte als favoriet gezien.

Voorspelling Afrika Cup finale Senegal - Algerije quotering | Getty

Prima selectie Senegal

Senegal heeft als absolute ster natuurlijk Sadio Mané. Maar naast Mané hebben ze nog een aantal spelers die op hoog niveau spelen. Jongens als Keita Baldé, Gueye, Koulibaly en Sané spelen allemaal in de grote competities van Europa.

Senegal voldoet aan verwachtingen

Senegal was vooraf samen met Egypte de grote favoriet en wist tot nu toe aardig aan de verwachtingen te voldoen. Het spel was niet geweldig, maar de finale halen natuurlijk wel.
In de halve finale werd Senegal bijna verrast door Tunesië, de stuntploeg van het toernooi. Uiteindelijk hadden de Senegalezen de verlenging nodig om tot scoren te komen.

In de knock-out fase is Senegal in elke wedstrijd maar één keer tot scoren gekomen. Het spel was niet goed en er werden ook niet echt veel kansen gecreëerd.

Algerije favoriet Africa Cup of Nations

Algerije werd vooraf gezien als favoriet, na landen als Senegal en Egypte. Grote ster Riyad Mahrez speelt geweldig dit toernooi, maar ook Algerije is geen eenmansteam. Spelers als Slimani, Brahimi en Ounas spelen allemaal in de subtop van Europa en zijn van grote waarde voor de ploeg. Algerije lijkt overigens meer als team te spelen dan Senegal.

Beste voetballende ploeg Afrika Cup

Algerije had in de kwartfinale van de Afrika Cup ook een verlenging en zelfs strafschoppen nodig om door te komen; tegen Ivoorkust hing het avontuur aan het zijde draadje. Tegen Nigeria in de halve finale speelden ze een goede wedstrijd, maar hadden ze moeite met scoren. Uiteindelijk wist Mahrez in de 94e minuut uit een vrije trap te scoren waardoor het 2-1 werd.

Algerije had in beide wedstrijden het betere van het spel en is misschien wel de best voetballende ploeg van het toernooi.

Voorspellingen Senegal – Algerije finale Afrika Cup

Wedden op voetbal? Senegal verloor in de groepsfase van de Africa Nations Cup één wedstrijd en dat was opvallend genoeg tegen Algerije. Voor ons is Algerije in deze Afrika Cup finale ook de favoriet. Als team spelen ze beter dan Senegal en bovendien speelt de grote ster van het team, Mahrez, ook beter dan Mané. Winst van de Algerijnen noteert 2.80 bij de bookmakers.

Algerije wint voor 2.80 x de inleg

Er zullen niet veel goals vallen, want Senegal heeft een goede verdediging en kreeg nog maar één goal tegen in het hele toernooi.

Mahrez scoort @ 2.50 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top